Rendben, köszönöm a gyors választ! :)
Nyomtatási nézet
Valami probléma van Matie?
No csak mert még a privimre sem válaszoltál potom három hete?
Oh, tényleg... probléma az van/volt/lesz, nem tudom, írok.
Még a programokkal kapcsolatban:
Ópusztaszer - az emlékpark mellett van egy útvesztő/élménypark is: http://csillagosveny.com/?page_id=16
A Hagymatikummal kapcsolatban pedig ha szóba kerül - pénteken ha 4 után megyünk, olcsóbb a jegy (teljes árú jegy 2200 helyett 1800), éjfélig tart az éjszakai fürdőzés, a szaunák egy része is ingyenes ilyenkor.
Ez az útvesztő jó lehet. :)
Lehet valakit ott hagyunk bent. :D:jumper:
Érdekes, én meg rád gondoltam. :) :D:jumper:
No ahogy lessz, úgy lessz. :)
Legyen úgy :jumper:.
Az a baj, hogy ismerem a labirintusok titkát, tehát elvileg idő kérdése csak és kint vagyok... :clown:
tudtommal csak az egyszerü labirintusok letudhatók az egyik oldal követésével (ha ez a titkod), amint beletesznek egy kis trükköt körbe-körbe mászkálsz benne. Ha más trükköd van áruld el :)
Igen, erre gondoltam, vagy a bal vagy a jobb kezemet követem mindig, előbb vagy utóbb úgyis kiérek :P
Persze ezt használva nincs izgalom :(
Arra kíváncsi vagyok, hogy a fenti labirintus melyik fajta... de szerintem biztos jó lehet :)
Igen, valószínűleg elég :)
Ezzel mi a helyzet?
Szabadulósdi :D (nekem csak a Fűrész jut eszembe róla...:rolleyes:)
http://www.paraparkszeged.hu/index.php
Csak erdő legyen a közelben, a többit megoldjuk. :)
Gyarapodtunk kicsit. :)
Duduska--Irénke--OBig--Évi--Thak--Éva--Dr Lecter--Mephizto--Matie--TranSam--OSZRichard-- Bogi -- titokos_+lepi --
Lehet még jelentkezni. :)
Duduska--Irénke--OBig--Évi--Thak--Éva--Dr Lecter--Mephizto--Matie--TranSam--OSZRichard-- Bogi -- titokos_+lepi --Roli
Gyűlünk szépen. Jóóól van :D
No kell még egy névsor!
A Feszty körképet csak előrendeléssel lehet megnézni. Ehhez tudnom kéne, hogy kik akarják megnézni. Itt vannak a belépőjegyárak Ópustaszeri programokra. http://www.opusztaszer.hu/belepojegyek-nyar
A többi programra nem kell előre jelentkezni, de a Feszty körképre igen. Tehát aki arra is jönni akar, írja be magát a sorba. :)
OBig--Évi --
OBig--Évi--Mephizto12
OBig--Évi--Mephizto12--Duduska--Irén
OBig--Évi--Mephizto12--Duduska--Irén--TranSam--
OBig--Évi--Mephizto12--Duduska--Irén--TranSam-- Bogi --
Már minden talis látta ezt a fórumot, így várok még egy hetet, és lefoglalom az időpontot.
Aki addig nem jelentkezik, intézi maga a dolgát. :)
OBig--Évi--Mephizto12--Duduska--Irén--TranSam-- Bogi -- Thak -- Évi -- netuddki --
Más senki?
Á nem. Láttam már kétszer :D.
Semmi gond, 10 főre megrendeltem a dolgot. :)
OBig--Évi--Mephizto12--Duduska--Irén--TranSam-- Bogi -- Thak -- Évi -- netuddki --
A töbiek vagy nem jönnek, vagy érdektelenek, vagy. ----- azt csinálnak amit csak akarnak. :)
Az akarnak pedig, a Karnak egy oldalszárnya. :)
Lassan meg kellene beszélnünk a részleteket. Kaja--pia--ki-mit-hoz--- stb
Lehet, hogy ennek nem kéne nyilvánosnak lennie.
Mi a véleményetek?
Zároljuk csak a talisoknak ezt a topicot??
Úgy elvileg célszerűbb megbeszélni mint privátban.
Az első kérdésem. Főztök valamit Duduska? Mert akkor mindjárt az érkezés napján kéne, akkor nem kell otthagyni a háziaknak, mint a múltkor. :)
Amit én viszek:
Sonkaszalámit, házi szalámit, sajtot, kenyeret, margarint, ketchup-ot. Ezek a melegszendvicshez kellenek.
Szendvicssütőt viszek egyet, de hozhattok ti is, hogy gyorsbban menjen.
Viszek még egy karton bubis, és egy bubi nélküli ásványvizet, egy karton szalon sört, már aki majd kér, és grapefruitlevet, Spar-osat.
Valakinek valami kívánsága? Már hogy ne kelljen cipelnetek?
Megbeszélhetnénk valameléyik hétvégi nap este 8-ra egy csetpartit.
Jól hangzik, a chat party is mert könnyebb megbeszélni, hogy legyen. Mondjuk szombat 8:00?
Nah akkor mi visszük a bográcsot vagy vmi nagyobb edényt ha ne add isten rosszra fordulna az idő. Amit mi hozunk: krumpli. füstölt sonka ,mangalica szalonna, kenyér, fűszerek, , 1 zsugro ásávnyvíz. Füstölt sonkás paprikáskrumplit gondoltunk amúgy főzni. Én holnap este nem tudok chaten lenni mer 24 órába melózok. Apámnak meg a kezét érte baleset, úgyhogy egyelőre ő se tud gépelni még.
Nem szóltatok, hogy szombaton chat party. :(
OBig, füge és citromitalt is hozol? :D Én is tudok vinni valamit, csak beszéljük meg.
Egyelőre úgy néz ki, hogy autóval megyek drlecterrel együtt. Még 2-3 hely kiadó, ha akar valaki csatlakozni. Tervezett útvonal: Debrecen-Szolnok-Kecskemét
Persze hogy viszek. :)
Ha kocsival jössz, akkor még Roli is beszálhat hozzátok.
Jöhet Roli is, legalább több kaja jut a farkasoknak. :D
Thak!!!!
Csilagverágom nem tudlak elérni SMS-el.
Lényeg, hogy kocsival jöttök Évivel, vagy sem? Mert ha igen. Matie valszínű, veletek jönne.
Noooooos???
Nagyjából kiderült végre, hogy lesz a szünet, és úgy néz ki, hogy odafele Szegedről fogok bebuszozni Majsára. (Visszafele viszont Pestre megyek majd.)
Fogalmam sincs még, de szerintem nem autóval megyünk. Legalábbis én most nem hajlok rá.
Úgy el tudom képzelni, hogy ráhajolsz az autóra. :D
Lesz ott más autó is, arra is ráhajoltathatjuk. :)
Akkor már egyik autó se maradjon ki. :D