A trailer nem a játékot képezi, az nem lessz benne ami trailerben :(
Nyomtatási nézet
Hát ja egy kicsit nagyon világos de hát sunshine beach minden XD
Killzone 3 is nagyon világos képek alapján pedig pont ha sötétebb lenne akkor olyan lenne mintha jobb grafja lenne sötét ápol és eltakar :cool:
hát Petya, én úgy győztem le Barthandelust (azaz Galenth Dysleyt), hogy közbe intenzíven az anyját szidtam xDDD komolyan! (mentalitásomat azért nem ez jellemzi :rolleyes::D)
amikor legyőztem, akkor meg: ez azzz! Ennyi vagy, de rohadék! (két kezemmel mutogattam neki) mondom: oké, most kiélvezted magad, most szépen takarodj a *******, ennyi vaaagy.... :clown:
.
apropó, Final Fantasy 13: már csak az Oerba dia Vanille nevű szereplő Eidolonja (egyfajta segédje) van hátra, és az összes Eidolon meglesz :D
most vagyok Gran Pulse-on, Vanille és Fang szülőhelyén. hát... teljes mértékben egyetértek velük: Pulse egy borzalmas, veszélyes hely, ahol az ember csak magára van utalva (kivéve ha vannak társai, természetesen), de egyben gyönyörű, csodaszép, és legalább annyi jó tulajdonsága van, ahűny rossz. én azonban első látásra beleszerettem, a buja növénytakarója, a változatos növény- és állatvilága.... khm. ellenségvilága egyszerűen elbűvölő.
egyfajta földi paradicsom - és egyben pokol.
itt egy kép Gran Pulse-ről:
http://mmomfg.com/wp-content/uploads...eens_06-14.jpg
az a bolygó a háttérben a maradék szereplő szülőhelye: Cocoon-nak hívják.
hát nem gyönyörű?:D
http://i.neoseeker.com/mgv/273193-Cr...6e_display.jpg
Operation Flashpoint: Red River....bamulatos grafix O_O
Nekem átlagosnak tűnik :s láttunk már mi ennél szebb fps-t is :)
Megint szeretnék kérdezni, mint már egyszer tettem.
A TRF-en láttam hasonlót, az ihletett meg, hogy feltegyem saját kérdéseimet ezzel kapcsolatban.
Szóval a játékok állapotkijelzőjéről lenne szó (HUD). Szerintetek hogyan fest az ideális HUD?
Súgás:
Spoiler!
Ezen belül még: Az életerő kijelzése milyen legyen? Klasszikus, egyszerű csík, vagy valami többrétegűre vágytok? Színek, egységek...? Szóval ami csak eszetekbe jut. :)
Fuu ezen még sosem gondolkoztam, de attól függ milyen játékról beszélünk pl:
Verseny autós játéknál szerintem csak az alapkel tehát térkép,menyivel megyek,és az idő, természetesen ha arcade verseny akkor az hogy milyen képességem van ez autó alján, utóbbit kivéve mindet elrejthetem.
RPGről nem tárgyalok mert oda sok mindent kiírnak és abban a műfajban elengedhetetlen :)
FPSben semmi ne legyen a térképen és lőszeren kívül úgy gondolom mivel nem élet csíkosak az fpsek hanem vissza megy az "életerőm" az eredetire.Többi csak zavarna ha jönne az ellenség oldalról valami meg pont bezavarna..
TPS érdekes felvetés mert míg a Tomb Raiderben szerintem kellenek az életcsíkos és miegymás megoldások addig a Dead Spaceben pont az is a jó hogy bele élem magam az egészbe hogy nincs a képernyő bal, jobb, lenti, fenti oldalán semmi (csak lőszer mutató a fegyvernél és a hátamon az élet csík), Unchartednél sincs több mint a fegyver és töltény meg persze mikor eltalálnak képernyő széle "véres" lesz.
Tehát unchartedes megoldást választanám ebben az esetben.
-hack and slash játékoknál természetesen felül balra életcsík lent fegyver/varázslat választó, egy számoló és ölés közben számlálás.
Nekem a TR HUDja az ideális :D
Egyszerű életcsik mikor előhúzod a pisztolyt vagy meglőnek....
A töltény is csak akkor legyen jelen ha előhúzom a pisztolyt....
Nekem a TRA-s HUD a legjobb fent balra életcsik lent jobbra pisztoly/töltények....
Az is jó ha vmely módon jelzi ha leesik az életszintem pl.szivdobogás, vér stb.
Meg azt is szeretem ha az ellenfél életcsikját is mutatja (Dragon Age II, Xena stb.)
Sand-boxos játékoknál mindenképpen legyen állandó térkép (GTAIV, MaffiaII)....
Verseny autós játékoknál mindig irja, hogy mennyivel megyek, mutassa a nitrót, térképet...
én nekem az a lényeg hogy legyen térkép hogy lássam hogy hol vagyok
a kocsis játékokban jo például nekem a NFS hot persuit-os kijelzö:D
az egész TR HUD-ja nekem megfelel:D
a Resi5 és 4 HUD-ja sem rossz inkább az 5-öst szeretem abbol a szempontból hogy lehet térképet nézni miközben játszasz de az a baj hogy az inventory is játék közben megy és bármikor meg tud támadni az ellenség:p
több mondanivalom nincs:D:p
teljesen ugyanez nálam is. látsszon elég dolog, DE csak akkor, amikor ÉÉÉÉN akarom: utálom, ha a szép grafika és a kalandok közepette nem gyönyörkedhetek a tájban, mert bezavar egy csík.
szóval: látsszon minden (a lehető legtöbb: inventory, lőszer, életerő, autóknál sebesség, visszapillantó, nitró, stb.) DE csak gombnyomásra!!! és ha megnyomtam a gombot, akkor is takarodjon onnan kb. 3-4 másodperc múlva.
a Kacsa igényei ezek :cool:
igen tudom, ez nem sem tetszik a Resi5-ben....
..
..
OMG új kedvencem a PORTAL:jumper: naggggyon tetszik, az első résszel játszok, és most derült ki, hogy ez a rib'nc GLaDOS átcseszett, de nagyon:mad:
egy tüzes verembe akart dobni O___O
Úúúú, a Portal az mekkora játék. :D Most jön a második rész, de már nem bírok magammal! :) Kedvencem a 16. tesztszoba, a Turretekkel, vááá, és a másodikban is benne lesznek! :)
Valamelyik nap jöttek raccoon city képek itt van pár:
http://image.gamespotcdn.net/gamespo...0screen006.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespo...0screen003.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespo...0screen004.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespo...0screen002.jpg
http://image.gamespotcdn.net/gamespo...0screen012.jpg
Resi OP:Racoon City új Trailer...Nagyon jó....
Már allig várom, hogy kinyirhassam Leon-t :P
ne már!!!! a ez nagggyon SZ@R!!!!!!!:mad::mad::mad:
Cindy, te mit szólsz ehhez? Na és ahhoz, hogyha Claire-t is "újraértelmezik"? Na, akkor mi lesz?! :mad::mad::mad:
én nem akarok Umbrellásokkal menni!:mad:
Ez olyan, mint a HYDROPHOBIA Malthus követői szemszögéből! vagy mint a Lara's Shadow!:mad:
Szerintem jó lesz, az ötlet legalábbis nagyon tetszik, nem lehet mindig a jókkal lenni. :) Én már várom.
megvolt a Portal:D
nagyon tetszett.
Ting! tényleg lesz új része neki a napokban?! Váó, azt ki fogom próbálni :D
.
Robbie, nem hagyom szó nélkül, nagyon jó játék a Resi, és az "ősi" karaktereit az újabb játékokban nem szeretném, ha kinyírnák.
sajnos én úgy veszem észre, hogy ha egy játék SOROZATRÓL van szó (Pl. TR, Resi, Final Fantasy), akkor rendszerint az újabb részek nem érnek sokat a régiekhez képest.
a Resinél is a 4. rész már nem mindenkinek tetszett, az 5. meg már egyenesen a Resi sorozat hanyatlását jelentette, nem? (ha a játéknak sikere is volt, de már akkor sem tűlélő-horror, ugye?)
persze vannak kivételek, Pl. Asassin's Creed, ha jól tudom, annak az újabb része jobb lett, mint a legelső. (bár nem szoktam AC-ezni,deháát :rolleyes:)
.
na de az egy dolog, hogy Leonnak annyi, biztos Clairet is kinyírják. (akkor aztán itt a fórumon gyilkosságok lesznek xDDD Cindy által)
Köszönöm a válaszokat. :)
Horus, ha már megemlítetted a szívdobogást, eszembe jutott, én hogy állok hozzá: A TRA-ban nagyon idegesítő. :angry: Úgyszintén a villogás. Mindig megvárom a következő checkpointot, aztán kinyírom magam, csak hogy ne halljam, ne lássam. Mert medit elhasználni fölösleges, azokat is inkább gyűjtöm. :vlol: De most komolyan, csak azt ordítja, hogy jajj, gyógyítsd magad, most-most-most. Ceh, mintha nem lehetne kibírni kis életerővel is.
Persze, hogy nem lehet mindig a jókkal lenni én szeretem a gonoszokat :) (leghőbb vágyam, hogy 1x Amandával is lehessen játszani xDDD)
Hát ja sajna ez mindig igy van a régi részek mindig jobbak Resi4 borzalmas a REsi5 nagyon jó játék csak nincs benne semmi horror elem az már nem horror hanem inkább akció játék......
Én szeretném kinyirni Claire-t is xDDD
Csak ez már hülyeség mert akkor a ResiOP: RC szerint a REsi2 idején megöljük Leont, de később már a REsi4-ben benne van....ez marhaság....
Horror játékok azért mennek át inkább akció játékba hogy több emberrel is megtudják szerettetni a sorozatot ez mindenhol így van Resi 5, Dead Space2...
(Resi 5 top 5 PS3 játékaim közé tartozik! mellesleg :) )
Szerk:Fuu nagyon nagy lesz ez a játék :) Csapatban kijátszani mekkora lesz :) :D
Én örülök, hogy a Resi5 már nem kőkemény horror lett, mert akkor valószínűleg én nem próbáltam volna ki. :D
Kacsa: Portal 2 - április 21. Európában, PC-n, PS3-on, és X360-on. :)
jahúúú:jumper: amúgy mit szólsz GLaDOS-hoz? :clown:
.
nekem nagyon tetszett a TRA-ban a szívdobogás, csak az a kár, hogy tényleg idegesítő. (egy idő után, bár megértem, hogy akkor nagyon fáj Larának!!!!!:privateeye:)
az a helyzet, hogy a TRA nem regenerációs életerő rendszert használ, ugyebár.
a nem regenerációs-életerő rendszeres játékoknál általában az életerő-csík vagy életerő-számláló ha eléri az élet kb. 1/4-ét (sőt a TRA-ban olyan is van, hogy nem is villog de "már" szívritmusa van Larának xD), akkor valamiféle jelzést ad a játékosnak, hogy: HAHÓ! TŐCCSÉ ÚJRA! ami lássuk be, igen hasznos a főnökharcoknál, amikor az ember figyelme másra terelődik.
hozok egy példát: a HYDROPHOBIA (regenerációs-életerő rendszeres!) jelzési nagggyon tetszenek nekem; amikor Kati nagyon megsebesül, képernyő kontrasztja megnövekszik, színtellítettsége pedig ROHAMOSAN csökken. (és aki gamepaddal játszik; a kontroller ritmikusan rezeg, nomeg ott is a szívdobogás....) így szabályosan lehetelen észrevenni Kati haldoklását. a Mirror's Edge-ben velem volt olyan, hogy nem láttam igazán a fájdalmat...az is regenerációs életerő-rendszeres, és ott is a képernyő színeinek torzításával látszik a fájdalom) na szóval -> vissza a HYDROPHOBIÁra. amikor Kati totálisan megsebesül (azaz a haldoklási fázisa utolsó stádiumában botladozik), akkor a képernyő TELJESEN feka-fehér lesz, és a kontraszt akkorára nő, hogy a színek közti különbség olyan nagy, mint pl. az Izland és Kongó időjárása közötti differencia...) a kontroller pedig gyakrabban, és keményebben rezeg.
.
én szeretném, ha a TR9 is ilyen lenne, sőt, én ott még sziszegést és AÚ-t vagy AÚCS-ot is akarok hallani Larától, no meg azt is, hogyha valami majdnem átszúrja a combját, akkor legalább 20 másodpercig béna legyen (a képernyő csináljon úgy, mint a HYDROPHOBIÁnál, és a kontroller is persze)
apropó TR9: nem akarok búcsút mondani az életcsíknak. a Tomb Raidernek alapja a gyűjtögetős, medicsomagos életerő-rendszer. azonban ha Lara életcsíkja eléri kb. az 1/4-et, akkor lépjen be a haldoklási státuszba. innen kb. 15 másodpercre legyen lssabb mozgása, rosszabb látása....satöbbi.
az UNDI életerő rendszere volt eddig a legjobb, minden bizonnyal (kivéve a relikviákat - azok nem kellettek volna:rolleyes:) hogy miért pont az UNDIé? hát azért, mert Lara életereje automatán regenerálódott, mindenképpen 1/4 felett állt. (ha volt ideje)
.
húha, sokat írtam, remélem nem OFF-TOPIC, :o
GLaDOS az egyik érv, amiatt megszerettem a Portalt. Meg persze ő énekli a zseniális Still Alive dalt is. Amúgy készülj, a Portal 2-ben is lesz GLaDOS-dal. :)
ÚRSITENEM! az a dal, csodálatos volt xDDD egyébként voltak olyan pillanatok a PORTAl-ban, amikor azt hittem, az én gépem hibásodott meg:eek: ez irtóra tetszett.
meg ami még tetszett a GLaDOS-dalban: zseniálisan fűzték össze a Creditekkel. ez nagyon kemény volt.
ez a Portal.... ez egy.... annyira egyedülállő és eredeti játék, ilyen nincs még egy, hihetetlen jól megcsinálták, kb. mint a Mirror's Edge. nagyon eredeti. (sőt, még a HYDROPHOBIA is eredeti, de ilyen tényleg nincs még egy, mint a Portal.)
Bezonyám, GLaDOS szempontjából megint nem fogunk csalódni.
A Co-Op módra leszek kíváncsi, teljesen új pályák, 2 új karakter, biztos hatalmas móka lesz. :)
veled szívesen mennék :jumper:
Kacsa!
Tegnap sikerült legyőznöm Hydro-t az FF 12-ben!! :D
Belőttem szépen a gambit system-et,valamint ahogy tanácsoltad,masszívan szidtam a dögöt,és láss csodát,megfeküdt! :D
Most elvileg,ahogy húgom mondta,mert Ő már kipörgette a játékot,lesz kettő vagy három könnyebb fő ellen kapásból egymás után,majd utána jön egy nehéz. :D
huhhúúúú!:jumper:
Petya: nagyon nagy gratulaáció, ügyes voltál, Hydro-nak meg üzenem, hogy egy balf'sz:D add át neki.
....
Ting: az a helyzet, hogy a Portal 1-nek csak a demójával játszottam X360-on... a teljes verziót én is PC-n játszottam ki.:)m és sztem a Portal 2-őt is PC-n fogom. és mivel van netünk: játsszunk együtt! :D
.
na és ennek sok értelme van, hogy akinek PS3-ma van és megveszi a Portal 2-őt akkor ingyen magkapja a Portal 1 PC-s verzióját -_____-" Istenem, milyen hülyeség ez xD PS3-ra Portal 2, és ingyen Portal 1 PC-re. okéééé...:clown:
Ez nem hülyeség kijátszod a portal 1et valszeg PSNen azért nincs fent mert orangeboxban van vagy miben az meg vagy tizen akárhány GB :)
Cross platform !!!:)
és akinek csak PS3-ma van?
Jaja sajna Microsoft nem cross platformosodott a Steamel..:(
"A Portal 2 cross-platform cím lesz, amely végre megoldja a lehetetlent, azaz a PC-s és PS3-as játékosok végre együtt játszhatnak majd. Lesz matchmaking, csetelés, barátkozás és achievementek is - szóval minden olyan extra, amely eddig csak a számítógépes játékosok kiváltsága volt. A Steam Cloud PS3-on is elmenti a co-op játékban nyújtott előrehaladásunkat, valamint a single player állásainkat, így bármely gépen - legyen az PC, vagy egy másik PS3 - ott folytathatjuk a játékot, ahol abbahagytuk.
A rendszer segíségével bármikor hozzáférhetünk steames és PSN-es barátainkhoz, láthatjuk éppen hogy haladnak a játékban, online vannak-e, milyen eredményeket értek el, bármikor csetelhetünk velük, kereshetünk másokat, vagy meginvitálhatjuk őket némi közös játékra. Az egyedi PSN-es trófeák szintén láthatóak a Steamen keresztül is. "
na, ez nagyon jó. kellene ilyen PC-re és Xboxra is, mert hát ugye Microsoft mindkettő. (na jó, pl. Macintosh nem az, de kinek nem Windowsa van manapság? :clown:).
sőt, ha már minden jelentősebb konzolt összehoztunk a PC-vel, akkor... miért ne lehetne Xbox - PS3? na jó, akkor kitörne a III. világháború xDD
micsoda? szóval akkor nekem azt akrod mondani, hogyha valaki megveszi a PORTAl KETTŐ PS3-mas változatát, akkor megkapja ingyé a PORTAL KETTŐ PC-s változatát??:eek: na így már jobban megéri.
bár így is hülyeségnek tartom, hiszen PS3-ra úgyis meglesz akkor.... max. odaadod az unokatesódnak akinek csak PC-je van xDD