Nagyon jó látni, amikor valaki ilyen gyűjteménye van, már csak a képeket is jó nézegetni, hát még hogy ha Nekem is lenne ilyen gyűjteményem, az lenne csak a pláne. :) :D
Nyomtatási nézet
Köszi a kommenteket! :)
Mondjuk egyedül ez rizikós most, mert múltkor nem emlékeztem, hogy fel volt állítva, jöttem be a szobába, és majdnem visszaestem az ajtón :D
http://treditor.hu/trle/tombraiders/..._cardboard.jpg
A klasszikus játékokat már újonnan nagyon ritkaság itthon beszerezni, viszont használtan annál inkább :) Nézz szét apróhirdetésekben és aukciós oldalakon, azokon mindig vannak :)
Szuper jó nagy gyűjteményed van Roli! :) Nekem ami van az Lv kiadású TR Anniversary, meg TR Underworld gyűjtőim van magyarul, de az Undi nem fut el a gépemen... Szaggat... De ez off volt. Bocsi. Viszont az a hibás nevű TR3 az poén. :D Tomb Arider 3.... Új néven futott akkor a TR. :D
De akkor minden TR3nak az EVMs verziója Tomb Arider 3? xD :vlol:
A TRU gyűjtőit már akkor is megéri megvenni, ha nem fut, hacsak a könyv, bónusz DVD és képeslapok miatt is :D Legalább ennyivel büszkélkedhetünk, mert a többi országban nem volt ilyen :D Csak a Limited Edition-nél, de ahhoz is csak a bónusz lemez van.
---
Nem, TR3-as EVM-et a hiba utána már kijavították, ebből a ARIDER-ből csak pár darab került ki mint a legelső kiadás :D:D Utána meg már normálisan kerültek a boltokba :)
Mondjuk a másik verziómon már Raider van. :)
Hát mondjuk használtan vettem a gyűjtőit, de a képeslapok a dvd meg a könyvecske az annyira jó. :) A könyvet meg rendszeresen nézegetem, mert olyan szépek a képek benne. :) Lara evolúciója a legérdekesebb. Poén, hogy a TRU-s Larának vagy egy millió polygonja van. :) Meg a koncepciós képek is jók, imádom. :) Csak kár, hogy a játék nagyot bukott... A fényképezős módszer tök jó lett volna, ami eleinte benne volt, csak kivették belőle... Az főoldalon (tombraiders.hu) olvastam. Kár érte... :( Akkora becsben tartom az eredeti TR-jeimet, hogy isot csináltam róluk, ha fel akarom rakni, hogy ne koptassam a dvd-ket. :) Azért a TR3 az poénos, hogy első kiadásnál ekkora bakit tudtak csinálni. :D De hát mit lehet tenni. :vállatvon: De azért nekem azok a poszterek, amik vannak neked, azok nagyon tetszenek. :)
Szrtm meg ha bejutnál abba a szobába, csak a táskád maradna meg. :) :D:p
lazán ott hagynám cserébe... :D