-
Figyeljetek srácok, bocsi, de ezzel a title-lel nem tudok mit kezdeni semmit... Esetleg ha felrakom valahova a szükséges file-okat, megtudná nekem csinálni valaki úgy, hogy működjön? Nagyon megköszönném. Nemsoká felteszem akkor valahova, vagy elküldöm mailben, aki szól. Nagyon megköszönném, mert ezzel a több szekvenciával egyáltalán nem boldogulok... :(:(:(:(:(:( REmélem, hogy van valaki ügyesebb nálam. Eddig boldogultam vele, de most valami miatt olyan balszerencsés vagyok, hogy semmi nem jön össze egy hete.... :(:(:(:( Ha valaki szól, hogy küldjem el neki, akkor mailben elküldöm.
-
Kéne egy kis help!
letöltöttem egy Snowwhite pályát,és abban van egy feladat,mégpedig,h rakjam ki h 12:3-2=2,és 30:3+2=12.
szóval mire átpakolom az emeletről a dobozokat,a duplaajtó egyik fele mindig lecsukódik:/ vmit rosszul csinálok? mert elolvastam a végigjátszást,de ott csak annyi vn h rakjam ki a példákat
Szerk.:megoldottam
-
-
a probléma eredetileg az volt,hogy ha egyik sorból kiszedtem a tömböt,felkerült az emeletre,az ajtó-ami előzőleg kinyílt-visszacsukódott.
ma megnéztem,mentéssel,ugyanúgy megmaradt.kiléptem teljesen a játékból,majd vissza,akkor new game,mindent elölről.de akkor a szétlőhető ablakot nem akarta szétlőni.
akkor tettem egy kört,majd újra próbáltam,akkor már nem volt gond....végülis sikerült kijátszanom:)
csak azt azt sajnálom,hogy rövid lett,mert nagyon jó lett:)
-
Valakinek kellenek rózsák, amik felvehetők? Szolgálhatok velük, saját áttextúrázással vannak. :) Tehát ha kell, szóljatok. Az eredeti TR5-ös arany rózsa lett különböző színekbe átültetve, amik fedik a valóságbeli színeit a rózsáknak. :)
-
Csatolások: 2
Na? Senkinek nem kell? Azért felrakom. :D Használjátok egészséggel és szabadon! :)
Küldök képeket a rózsákról a Bogi és Norbiba beültetve. (nem lesznek benne) Plusz a gyémántokról a labirintusban. (csak ott lesznek, ez csak olyan hibás screensoh úgymond csak azért van benne, hogy teszteljem, a végleges pálya már kész, már csak a title kell)
-
Van egy nagyon jó pálya. Fönt is van tr editor.hu-n, csak ajánlani tudom.
Silent Vill A neve, az eleje úgy kezddik illyen koncert est, azután nem sokkal Lara utazik haza és a járdán meglát egy kisgyereket a szakadó esőbe odaszól a tatának(Winston lenne az) hogy álljon meg, odamegy a gyerekhez és megkérdezi mit keres itt kint egyedül de ő csak a leégett házra mutat, majd egy zaj elvonja Lara figyelmét a gyerek eltűnik másnap este a hírekben egy családi tragédiáról beszélnek leégett egy ház és a családi fotót mutatták, és Lara megismeri a kisgyereket és mondja Winston-nak hogy azt a gyereket látta vissza utazik a romos házhoz, innen indul a kaland, a feladat keresd meg a gyereket, és tud meg mi történt. A játék német nyelvű aki nagyon keveset tud az is megérti, bátran ajánlom Silent Hill rajongóknak, meg annak is aki nem.
Link: http://www.treditor.hu/cgi-bin/schla...emo_german.zip
Yt-n láttam gameplayet,megtetszett és leszedtem tr editor.hu-ról
-
Srácok!
szeretném a segítségeteket kérni!
A napokban frissítettem az Editort,az Mk4-el.Észrevettem,hogy a köd egyik pályán se az általam megadott színű.A látótávolság és maga a köd megvan.Éppen csak fekete.Setupot állítgattam sokfelé,de semmi.
Illetve fogta magát,és az egyik wad fájlomból csak úgy kitörölt kábé 30-5 objectet,meg eltüntetett 3 létfontosságú textúra pakkot.az utóbbi kettőre tudok megoldást,nem húztam magam rajta.
-
Csatolások: 1
Nekem MK4-em van, de nekem ilyet nem csinált és működik tökéletesen, nem tom, hogy mi a baja... :( Kérdezd Roliékat, hátha tudják. Én felraktam rendesen, ment minden, nem volt gond, nem törölgetett semmit. :)
Ja, amúgy nem tudom, hogy ki gondolkozott már rajta, hogy a binocular graphicsot átlátszóvá tegye, de ez a képeslapkészítéshez szükséges, tehát én megcsináltam, tessék, használjátok egészséggel! :) Amúgy a rózsát és a gömböket a fene se tölti????!!!! Mert a gömbök azok a planet effectes gömbök áttextúrázva, a rózsák meg felvehetőek, tehát akinek kell, az töltse le bátran őket! :) Ja meg ki van benne a TRLE-s képeslapkészítésben? Egy terem és abból kihozni mindent, amit tudsz, screenshotolsz, szöveget szerkesztesz rá, feltöltöd. Szezonális lenne, tehát minden szezonkor, ünnepkor stb. lehetne tetszőlegesen képeslapokat csinálni úgymond TRLE és fraps segítségével, bármilyen ötlettel lehetne képeslapot csinálni, ráadásul bárki csinálhatja, aki TRLE-s és non TRLE-s is, bárki. Szóval ki van benne??? :D
-
Csak egy gyors kérdés. Hogy lehet STRPIx-ben belső mesheket textúrázni? Mert van egy új ötletem egy pályához, 9 pályás lenne Croft Manorral együtt, nos metában kész vannak a puzzle hole-ok a master emerald és a master emerald animating a 7 chaos emeralddal együtt, csak egy a bökkenő, a gyémántok egy meshben vannak azaz egy gyémánt 2 mesh-es vagyis belül van a nagy gyémántban egy kis gyémánt és nem tudom textúrázni. Azt hogy kellene? Előre is köszi! :)