XDDDDD:p:rolleyes:
hja jó....:rolleyes:
Nyomtatási nézet
XDDDDD:p:rolleyes:
hja jó....:rolleyes:
én azért kérdeztem,mert ami játék az az editor,és már nagyon ki szeretném próbálni az Underworldöt többek közt,és hát,ha nem használom annyit..bár aztán kitudja,mert ha megvan jön a kövi játék,meg a kövi,és így tovább...(bevallom kicsit a resident evil is érdekel,épp a régieket szerzem be ps1re)
hát Scoobykah... az Underwolrd PS2-es verziója nagyon, NAGYOn sz@r. volt szerencsám Wii-n kijátszani, de... hát...:D
a klasszikus Resik PS1-n hatalmas élmény!!!:hug::)én emulátorral játszottam ki, és úgy is tetszett, hát még TV-n, valódi PS1-en milyen klassz lehet!:)
A PlayStation 3 árcsökkentése mellett érkezik a lebutított PSP
Nem gondoltam volna, hogy kidobnak egy új szériát :eek: :D
Nagyon szép az "új" PSP, gyönyörű, matt fekete burkolata van, viszont nincs benne wifi. Valamivel 30 ezer forint alatt lesz. :eek: :D
http://prohardver.hu/dl/cnt/2011-08/75971/pspe1000.jpg
Ezt tegnap írtam én is :D
Jó lenne ismét psp a kezembe főleg ilyen árban :D Kindom Hearts és Parasite Eve 3at, Monster Hunter-t nyomni kéne ámbár az utóbbi jön ps3ra :D
Na majd úgyis jövőre derül ki hogy psp vagy vita lesz :) ez évben WII-t tervezek venni :D míg mielőtt nintendo kinyomja az új modelt ami kisebb mert kivették belőle a GC támogatást.:(
WII-t???:eek::eek::eek:
nahát.....
én Xbox-ra hajtok:D
remélem meglessz:D
sok sikert hozzá Robbie:thumb:
kösszih:D
csak 2 hónapot kell rá várjak^^
hmm.....2 hónap????
csak jó kell legyek s megkapom a jutalmamat:naughty:
minek Robbienak Xbox, ha már van neki PS3? :D nekem meg nem kell Wii mert elfosom magam és már fogom isa kezembe a Wiimote-ot :D ráadásul mivel meg van chieppelve, vagy mi, bármelyik netről letöltött játékot is viszi :D kell rá valami Neogamma Channel, meg egy Homebrew Channel, egy pár giás pendrive, az USB Loader nevű channel, és a PC-dre valami Wii USB Manager :D:vlol: ennyi. :D kicsit sem bonyolult:vlol:
minek nekem Wii??????
Rühellem a Wii-t már elsö probálásból is!!!:D
amugy meg sok cucc kell hozzá!!!:rolleyes:
nem shrek mijatt de nekem tetszik!!!!!!!:o
nem pot mijatta hanem a TRU mijatt is a Resi5 miatt is nameg a Left4Death miatt is:D
aztán esetleg kiprobálom a hitmant:Dés a TRA-t is:D
aztán a többin még gondolkozok:)
nem azokat még nem de bejönnek:D
meg még lehetséges az AvP 3-is:D
az is tetszik nagyon^^:D
és még azt sem toltam
Várj... a TRU nem megy rendesen? Ha a Resi5 ment, annak főleg mennie kéne.
nem megy mindent alacsonyra vettem s nagyon akat!!
de már mind1:Dmert kijátszom Xbox-on^^:clown::D
a 2 kiegészitöjével eggyütt:clown:
YzaaA, már ne haragudj, resi5, TRA, ezekért hülye lennél, ha megvennéd a boxot, már kijátszottad őket -___-"
Left 4 Dead? Próbáltad PC-n már?:)
hogy érted, hogy nagyon akadt? egészen pontosan mennyi FPS-t adott? :) FRAPS-szal mérd le.http://www2.fraps.com/setup.exe
azért jól gondold meg a box megvásárlását, mert nagyon drága. ja, és mindenképp Slim-et vegyél, az több szempontból is a legjobb :)és ott tényleg nincs warez, kivéve, hogyha megbuheráltatod, mint horus. (tényleg, hogy is megy ez a megbuherálás? :D)
dehogy mérem mán le és montam hogy nem csak a Resi5-ért és a TRU-ért veszem meg wááááááá:angry::rolleyes:
nem hiszem el a falnak beszéllek????:angry:montam hogy mást is veszek amit még nem játszottam ki és nem fogom most letölteni a L4D2-öt csak azé hogy mérjem megy mennyi FPS!!!!:rolleyes:
megvárom a Box-om és arra megveszem s kijátszom ennyi!!!:rolleyes:
Egyetértek Kacsával, olyanokat ne vegyél meg amik megvannak PC-n, nekem 1x történt eddig ilyen, a Gears of War 1-nél, mivel eladtam pár régi PSP-s játékot, amik nem kellettek, és csak a 2 GOW-ra volt pénzem, ezért úgy gondoltam, a második mellé szépen el fog majd férni az első rész XBOX változata is. Plusz multis játékokat is ha tudsz, mindenképp PC-re vegyél, mert XBOX-on kell Gold hogy futtasd. (pl. Left 4 Dead, Team Fortress 2)
most gondoljam meg magam???:D
neemmmm a coop-osat hogy vegyek már meg???
akkor inkább a left4death se kell már!!!:D
de vannak ojan játékok amihez nem kell net ugyebár!!:D
dehát akkor ti mért vagytok Xbox-osok ha aszondjátok hogy nem jo a net mijatt???
vagy ti fizetitek a netet is melléje hogy van ez összezavarodtam:nut:
akkor már inkább PS3-mat mondok apámnak hogy vegyen ****us az Xbox-al sok a baj!!!XD:D
kapsz a boxod csomagjába egy Ethernet kábelt. a géped netes kábelét kihúzod (ha van router, az még jobb) a box Ethernet kábelét dugod be a helyére a modembe, és a box hátuljába bedugod az Ethernet kábel másik felét. Akkor létre tudsz magadnak hozni egy Xbox LIVE fiókot, a konzolon, mert nem kell a gépeden asszem xD már régen csináltam meg az enyimet.
ennyi. van fiórkod. ehhez nem kell semmi plusz pénz. és itt jön a bibi.
először rohadtul nem fog neked feltűnni a bibi, mert amikor megveszed a boxodat, ingyenesen kapsz hozzá egy 1 Hónapig tartó GOLD előfizut. (jól hallottad :D én az Elitemhez kaptam egyet, de nem tudom, hogy Slimen hogy van ez. mindenesetre ha a Slim-hez nem kapsz, akkor is Slimet vegyél:) és ne feledd, nam kártyán kaptam, hanem csak úgy. bele volt építve a boxba :D)
a bibi abból állna, hogy nem tudsz multizni, Facebookozni, Twitterezni, Kinect Video Chatezni. (ezeket nyújtja a GOLD :) de valójában csak a multi az érdekes. meg talán a Kinect Video Chat... talán :))
Ha multizni szeretnél, akkor nincs Xbox:p Vagyis akkor van, ha hülye vagy xD
igazából egy kicsit még én is megbántam a boxot, bár nem tudom biztosra. PS3 nekem még mindig drágábbnak tűnik...vagy csak rosszul látom.:)
nem fogom a netet itt dugdosni hogy menjen a net Box-on inkább hagyom is a Box-os témát!!
meghát én multizni akarok!!:D
veszek PS3-at csak 2 kérdésem lenne vele kapcsolatban:D
1 lehet-e netröl játékot tölteni neki??
2 azt halottam hogy csippelni kel hogy tudjak játszani ha netröl töltök le játékot neki azt meg hogy kell??:D
YzaaA. nyugi. ezt az Xboxos témát most úgy otthagytad. aludj még pár napot, olvass a neten. meg nehogy azt hidd, hogy PS3-nál nem kella kábeleket dugdosni XD kivéve ha van wi-fid. van wi-fid?:rolleyes:
meg amúgyis, nem gondolod, hogy elhamarkodod? ahogy elolvastam a hozzászólásodat, rohadtul nem vagy képben:o
hát nem ez igaz nem vagyok képben!!:o
oooooo mind1 nem akarok mán játszani se akkor inkább laptopot veszek és kész!!!!!!!!!XDD
ez a konzolos téma nekem magas!!!:nut:
Jailbreak -kel (Meg biztos van még egyéb módszer, Én nem vagyok vele képben) lehet "feltörni", és akkor lehet vele játszani nem eredetivel is, viszont akkor ugrik a net, a garancia, a multis játék, ezért nem érdemes, meg azért sem, mert olyan sok játék nincs fent hozzá a neten.
kacsa most képzeled????
a kedvenc játékaimat nem tom kiprobálni Box-on mert kéri a Goldot!!!
akkor meg minek???
PS3-ra meg meg kell vennem a játékokat(nem mintha a Boxra nem kéne:rolleyes:)össze vagyok zavarodva ennyi!!!
már azt sem tudom hogy mit vegyek!!!
Xbox-ot mondja Horus meg hát Chaten Robbie hurus meg namivanmar adtak egy csomo 5letetet adtak Boxhoz itt meg egy csomo negatívumot olvastam rolla szal!!!
épp ezé zaarodok bele az eggyik fél ezt mondja a másik meg azt!!!nem tudom hogy most mi a jú s mi nem!!
nem tudom miért de senki nem tud engem megérteni:(
nem kell a multi csak tudjak a kedvenc játékommal akadozás nélkül játszani!!
meghát Robbie adta az az 5letet hogy ugyis adnak a boxom mellé 1 honapos Gold elöfizetést vagy mit és hogyha neked is meglenne a gld-od akkor nyomhatnánk 1-üt egy coopos gamet:D
Figyelj, én nem bántam meg az XBOX-ot, tudod hogy miért? :) Mert engem nem érdekel a GOLD, érted? Nem. Érdekel. Azért, mert multizni amúgy sem nagyon szeretek másokkal, csak olyanokkal, akik fent vannak a barátlistámon. Meg amúgyis, én nem COD-ozok, ahol az egyik lételem a multi, hanem inkább a singleplayer nekem a fontos. Viszont a Left 4 Deadet azt nagyon szeretem, de azt is inkább csak PC-n. Jó, tudom hogy most szénnéfikáztuk Kacsával ezt a dolgot, de én attól még tökéletesen meg vagyok a boxommal elégedve, mert offlineban is hatalmasakat tudok szórakozni. Szoktak lenni amúgy ingyenes GOLD hétvégék, majd azon ha akarod, jól letöltjük a Left 4 Dead 2 demóját, és akkor közösen játszunk, oké? :)
najó most én is összebolondítottam PetyátXD:D
Ting:Én is úgy akarom hogy nem pont multis game-et veszek hanem legyen benne single player is mert én is azt kedvelem a leginkább:Djha amugy meg Gold hétvégék????na az akkor úgy pont jó lessz:)multizni én sem akarok vadidegenekkel szóval akkor Gold nekem nem kell:D
Robbie:Jóvan akkor elolvastam:p
Petya:én szeretnék multizni nagyon jó lenne csakhát vadidegenekkel akik ojan jok abban a bizonyos játékban hogy fojton megölnek annak semmi értelme nincs!!:Dszóval multizni csak ugy multiznék ha ismernék valakit akivel lehet:D
érthetöen írtam vagy már megint nem vagyok tisztában abban amit írtam???:D
Yza, most tényleg nagy a zavar a buksidban :D csak nyugi.
hát... nem kell aggódni, ha konzolt veszel, akkor ebben biztos lehetsz, hogy soha többet nem lesz akadozás :) én pont ezért vettem a boxot. gyűlöltem már az 5-6 FPS-eket, és nem akartam a gépet felfejleszteni.
amúgy boxhoz és PS3-hoz is ugyanúgy meg kell venni a játékokat.