Teljesen eggyet értek veletek MARADJON ANGELINA JOLIE Ő AZ ÉRDEMEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!! nem lehetne vala kinek írni ? hogy maradjon Angie, habár mindegy most már bele vették a fejükbe.
Nyomtatási nézet
Teljesen eggyet értek veletek MARADJON ANGELINA JOLIE Ő AZ ÉRDEMEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!! nem lehetne vala kinek írni ? hogy maradjon Angie, habár mindegy most már bele vették a fejükbe.
Uhh épphogy csak elkaptam a kérdésedet felém Szajuri.
Nos amikor megismerhettük a doktoros filmsorozatból a hölgyeményt, akkor az archoz társítottunk egy szerepet, ha meglátnánk egy másik filmben az említett színésznőt akkor ahhoz a személyhez párosítjuk amelyben elsőre láttuk játszani, és amennyiben valaki az ifjú Larához ezt a szerepet párosítja annak ez a jelenség ronthat a film élményén.
Spoiler!
http://www.youtube.com/watch?v=YPYyB...eature=related
Ehhez mit szóltok? :D:jumper:
Jó volna már, ha kapnánk a filmről is egy promot. :rolleyes:
Nagyon leapadt ez a topic. Még csak pletykák sincsenek a készülő Tomb Raider filmről?: O
Láttam facebookon, hog kiraktátok az új filmes Larát, cuki a csaj. :D Jól néz ki. De ki lesz a magyar szinkronhangja? :D Mondjuk Csöngedi Nikolett? :):):):):):):):)
Hjaaaj TOMB RAIDER játék szinkron színésze nem a filmé :D bocsika igazad van félre érthető volt mert címet nem lehet beírni facen bocsika :S
Jaaa... Káár... :( Pedig olyan szép csaj. :) Nem akar színészkedni? :D Na sebaj, picit félreértettem... XD