Az artifact-et ha már egyszer felvetted, azt megjegyzi, attól függetlenül, hogy kilépsz utána. És ezért nincs ott újra. Ezzel semmi gond, de le is ellenőrizheted a level statistics-nál.
Nyomtatási nézet
Az artifact-et ha már egyszer felvetted, azt megjegyzi, attól függetlenül, hogy kilépsz utána. És ezért nincs ott újra. Ezzel semmi gond, de le is ellenőrizheted a level statistics-nál.
Én meg az Atlas-ban megszerezhető kulcsot felejtetetm el felvenni, és úgy jöttem ki vissza a központi terembe Görögországban. Utána visszamentem érte termszetesen. Remélem nem baj abból a szepmpontból, hogy a speed run-okon kívül már csak az a trófeám hiányzik, hogy Good Show in Greece.
Roli szerinted...?
Kérlek ne duplázz:D
Van ez így, mikor bambula az ember:D
Kétlem, hogy a trófeához ennek bármi is köze lenne! :)
sziasztok! most egyiptomi részen vagyok ott ahol meg kell húzni egy kart a falon akkor fentebb kijön a falból egy kar majd azon kell átlendülni, csak hogy időre kell feljutni odáig és már megbolondulok ettől a résztől van h nem kapja el a falon a párkányt a falon futásnál sem mindig....vki vmi jó tippet tud adni? rég óta próbálkozok ezzel a résszel köszi előre is:)
Segíts ki. Hol vagy pontosan??
3:13 körül? Mert nekem ott makacskodott a párkánnyal. Közelről, széléről, hosszan nyomva az ugrásgombot - biztos, ami biztos. Falon futáskor is várd ki, míg a legmagasabbra lendül.
Sziasztok. Nagyon király ez a Tomb Raideres oldal, végigjátszásokban sokat segített. Volna egy kérdésem. Az Annieversary-t jelenleg időre igyekszem megcsinálni, csak a Görögország első pályára milyen tippet tudtok adni, hogy időben végigbírhassam futni? és még valami. Miért van az, hogy a Croft Manorban, amit szintén időre igyekszem megcsinálni, az uszódában a köteleket nem tudom szétlőnni, hiába nyomom be az Y-t, ami közelről mutatja a célkeresztet. Akár bekapcsolom a kapott csalásokat, akár nem, nem lővi szét. Mi van ilyenkor?
Üdv az oldalon.:)
Az időrefutásnál,próbálj minél kevesebbet időzni,adott helyen,plusz az ellenségeket nem feltétlenül kell lelőni (kivétel ha elkerülhetetlen)
A legjobb megoldás,ha előtte párszor kijátszod a pályát,hogy rutint szerezz.
A célkeresztes téma:
megszerezted a pisztolyt? (másképp nem tudsz rálőni)
ha nincs,akkor keresd meg könyvtárban.
Értem. Szóval hiába rakja be nekem a fegyvert, tudok lőnni is, de attól még fel kell mennem a szobába, hogy felvegyem? Ezt csak azért hagytam ki, mert azt gondoltam nem kell, így gond nélkül sikerül teljesítenem, s időt spórplok azzal, hogy nem megyek és veszem fel. Úgy tűnik ezuttal is tévedtem. Akkor mielőtt időre csinálnám a nekem nehezebbnek tünő pályákat, előtte a többi nehézségi szinten is végigviszem, s próbálok majd rájönni (főleg a Görögország első és harmadik pályánál és az Egyiptominál, mivel nekem már azok vannak), hogyan csináljam meg gyorsan. Köszönöm a tippet és a segítséget.