Nyomtatási nézet
Spoiler!
Lara jövőbeli új kalandjával kapcsolatban,szerintem a fenti képen szereplő név,utalhat arra,hogy milyen legenda nyomába ered majd Lara,ugyanis mikor említi hogy nem megy haza,pont ezt a képet nézegeti a talált naplóban...... erről egy kicsit bővebben:Spoiler!
^Nem akarok mindig szigeteken kalandozni...
Magyarul beismerik h az eddigiek sz@rok voltak. XDIdézet:
innentől már csak is professzionális munkát fognak kiadni a kezükből,
A kép bal oldalán angol szöveg van cirill betűkkel (időnként fonetikusan)
eight have origin
time essential
lost deel(?) village
sie ist der schisser (ő egy csónakos (tengerész?) )
jobb oldalon:
??runter
nagyobb kép
Lehet, hogy érdemesebb volna ezeket a találgatásokat külön topicba tenni, és az újabb rész megjelenése után végignézni a találgatásokat, hogy mik jöttek be :)
Másrészt nem kéne spoilerezni folyton. :)
Hát nem tudom.....de szerintem nem véletlen,miért írták volna oda nagy betűkkel,ha semmi értelme ? :)
Szerintem ez több mint találgatás,tuti szerepet kap a dolog a következő részben,de én úgy gondolom hogy a következő rész erről fog szólni,külföldi fórumokon is akad egy pár ember,akinek ez a véleménye...Spoiler!
Az a Croatoan nem az az izé volt az AoD végén? Meg ami után végig kutatgattak ott?
szerk:közben eszembe jutott, hogy az nephilim, nem tudom, mirét asszociáltam rájuk egyből...
!!!!!!!!!!!!!!!!
:vlol:
oké, akkor
1. NO multi
2. NO fejlesztgetés, se felszerelés, se képességek
3. NO barátok.
Kétlem, hogy ekkorát váltanának, különösen a siker(?) után amit ez a játék produkált. Az a gáz, hogy mint játék eszméletlen jó lett, csak hát a TR faktor nagyon alacsony benne. Innentől pedig kérdéses, hogy komolyan visszatérnek-e az eredeti formulára. Ami engem illet az lenne a legtisztább, ha tennének bele egy kis kalibrálhatóságot. Mondjuk külön lenne állítható a fejtörők és a harc nehézsége. Aki akarná mindkettőt a maxra húzná, aki akarná a minimumra, vagy a kettő kombinációja. Annyit kellene csak megoldaniuk, hogy, ha valaki a fejtörők nehézségét visszahúzza, akkor a gondolkodós részeknél jelezze valami a megoldást, vagy Lara hamarabb gagyogja ki, hogy mit kellene tenni a továbbjutáshoz. Így nem vesztenék el a mákvirágokat, akik nem tartanának ki mondjuk egy Antarktiszi bányákban való kóválygás során, viszont azoknak is jó lenne, akiknek a TR nem arról szól, hogy egy 21 éves archeológus tanonc egyedül legyak 200 őrült szektás fanatikust három nap alatt.
már alig várom a következőt :D semmi hírt nem tudunk h gondolkodnak-e már egyáltalán rajta vagy tervezgetnek-e már vmit ?? :D