YzaaA

Core Lara vs. Crystal Lara

Értékelés
Nos azt vettem észre hogy az oldalon sokan azt mondjátok hogy szivesen visszavárnátok a Core Desing-et mint TR-készítöket, mert azt mondjátok hogy ök sokkal jobban csinálják meg a játékot mint a Crystal Dinamics.
Evel kapcsolatosan nyitottam egy blogot, hogy lássuk tényleg igaz-e amit eggyesek mondanak a Core-ról.
Én onnan kezdeném hogy ezek a klasszikusok is sok pénzt hozhattak AKKORIBAN.Tegyük fel most hogy csinálják a TR4-et és ha azt vesszük mindenki arra számit hogy most milyen rossz lessz hogy semmi sikere nem lessz meg ilyenek akkor mi lenne?Ez most kb olyan szituácio lenne mint most a TR9-nél.Nem tudjuk hogy mi lessz belölle,hogy milyen lessz a játékmenete, lehet hogy jobb lesz a TRU-nál is vagy még rosszabb ki tudja?Csakis az aki a játékot késziti és az nem más mint a Crystal.Úgy kell mondjam hogy mi bíztuk a Core-ban meg is adták amit szerettünk volna, de most a Crystal-ban kell bíznunk!Merthát ök is csak azt szeretnék elérni hogy a játékos eggyütt érezzen Lara-val hogy úgy érezze mintha ott lenne ö is a játékban.Arra törekednek hogy a játéksorozatot életben tartsák, hogy mindenki számára jo játékot nyújthasson új kalandokkal STB.Nekem személyem szerint a TRU is tetszett a bugokat leszámítva.
Sokan ostromolják a Crystal-t pedig nem ök a hibásak nagyrészt hogy a játék nem lett tökéletes.Az idö is belezavart lehet ezért nem tudták letesztelni a TRU-t.És nem csak abban van bug hanem az egész TR-ben.A Core is sokat dolgozott hogy minél jobb játékot nyujthasson nekünk de most a Crystal-on van a sor hogy bbebizonyítsa hogy ök sem ojan F*****jek mint ahogy sokan mások mondják.
Szóval HAJRÁ CRYSTAL NE HAGYD MAGAD CORE!!!!!!!

Utoljára módosítva: 2011-07-05, 10:28-kor [ARG:5 UNDEFINED] által (Mert tul gyerekes voltXDD)

Címkék: Nincsen Címkék módosítása
Kategóriák
Tomb Raider

Hozzászólás

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
 1. Robbie logója
  Na fuuh szóval kezdjük ott a cikkel végkimenetelével egyet értek tehát core jobb volt mint mostani CD TRU,azért csak a TRU-t írtam mivel nem csak nekünk, nagyobb rajongóknak készítik a játékot hanem annak a rétegnek is aki szereti a TR és tőlük több a pozitívum a L-Aról, CD kiemelte a Tomb Raider-t a sajtó és külsős emberek rossz ítéletétől amit sajnos a TRC és AOD lerombolt anno.

  Ezért nem is kell bántani a CD-t nekik sem az a céljuk hogy szarrá tegyék a sorozatot, [B] egyszerűen azon az elven próbálnak játékot készíteni ahogy a core gondolta![/B]
  Ez alatt azt értem hogy szépen ment le ez az 5 rész és az eladási statisztikák is mentek le ezért gondoltak egyet és megalkottak egy újat az AODot, ami "bukás" lett, megkapta a CD a jogokat de ők sem tértek vissza mert miért lenne egy 96os alapon lévő játék sikeres 10évvel később? (ezt elég sok játék bizonyította is, ahogy a technika fejlődik úgy fejlődnek a játékok is.)

  De viszont a cikkel nem értek egyet hülyeség az egész ne haragudj, de mikor olvastam a címet azt hittem egy jó kis tartalmas kivesézés lesz, erre kaptam egy gyerekes pár mondatos CD lejáratást....
 2. YzaaA logója
  na mindegy akkor lehet ezt a blogot is törölni
  most nem tudom de megprobáltam azt leírni amit gondolok de holnap javítok rajta(máramennyit lehet)
 3. Kacsa logója
  szerintem a Crystal a hibás, hogy elcseszték a játékot, hát ki lenne a hibás?
  de viszont nincs kétségem, hogy a TR9-re mindent beleadnak. (minden bizonnyal. nem lehetnek olyan hülyék, hogy elcsesszék ezt a részt is.) én bízok bennük.
  amúgy ugyanúgy fogom várni a TR9-cet, ha sz@r lesz, ha nem lesz sz@r.
  sőt, meg is fogom venni, ha sz@r lesz, ha nem lesz sz@r.
  (OBig is megemlítette ezt egyszer, hogy mi úgyis megvesszük. de azért bekaphatyyyyyyyyyyyák.)
  természetesen vannak késégeim az új résszel kapcsolatban, de nem tudok semmit sem csinálni; csak reménykedni, hogy jó lesz.
  (DE ismétlem, nem hiszem, hogy elcseszik. olyan jól indult minden, nézzük csak meg, hogy mennyi díjat elnyert a TR9! nagyon szép. remélem, nem száll a Crystal fejébe a dicsőség én is szurkolok nekik.. dehát az én pénzem már úgyis az övéké, ez kétségtelen xD )
 4. Stranger logója
  Crystal olyan apró dolgokat rontott el, amit a Core Design szépen felépített.
  Pl.: TR4-ben Lara mondta h "i will make my own luck". Legendben mit mond? "wish me luck!" (vagy vmi ilyesmi)
  TR5-ben attól a katona csávótól az orosz pálya előtt nem fogadja el a kütyüt, Crystalosban meg mindenféle kütyüvel jár. És ezt még lehetne sorolni...
 5. Hanna logója
  Nem tudom hogy én vagyok e a stikás vagy sem. De a klasszikusok jobban tetszettek sőt jobban játszok 1 régivel mint az újakkal, lehet megszokás?
 6. YzaaA logója
  én mind2-övel nagyon jól el tudom ütni az idöt
  a régieknél a feladvánnyal az újjak nál pedig hogy nézegetem milyen gyönyörü a grafijaXDD
  de nem csak a grafija miatt hanem hogy tudok vele hüjeségeket is csinálniXD
 7. Petya a Lara Fan logója
  "Arra törekednek hogy a játéksorozatot életben tartsák, hogy mindenki számára jo játékot nyújthasson új kalandokkal STB."

  Nem, arra törekednek, hogy minél kisebb munkával minél több pénzt sajtoljanak ki a szerencsétlen emberektől.
 8. YzaaA logója
  Lehet Petya de én ezt így látom
 9. Crash82 logója
  Annyira igazad van YzaaA *-*
 10. Scoobykah logója
  Én Petyával értek egyet,ezért nem értelek TITEKET,hogy miért a Core-t vagy a CD-t bántjátok.A Core-nak az Eidos vetett véget (AOD) minél rövidebb idő alatt,minél több pénzt lehessen bezsebelni.Véleményem szerint a Tomb Raider lassan csak pénzhozó név lesz.Hisz Lara múltja is újra lesz alkotva.A kütyük amit Lara használ/nem használ ha annyit se kapunk amit a CD adott akkor az nem tetszene nekünk.Tény!A klasszikusok jobbak,nehezebbek és ami fontos TOMB RAIDEREK.Igen a piacon fel kell venni a versenyt,és meg kell nyerni azt.Különben csődöt mondhatsz.Ezért kapta meg CD Larát.(meg más okok miatt,de az még hosszabb lenne)
 11. YzaaA logója
  Idézet Scoobykah eredeti hozzászólása
  Tény!A klasszikusok jobbak,nehezebbek és ami fontos TOMB RAIDEREK.
  ez tény!!!de akkor is a Crystal mingyárt csödöt mond ha ez a rész nem lessz jó!!!
  ha letesztelik a játékot és ha nem lesznek sokan megelégedve akkor már nekuk végük van és a TR sorozatnak is!Az tény hogy a klasszikusok igazi TR-k, de ök is arra hajtanak hogy minél jobb legyen élethübb és mégis maragyon meg a a régi klasszikus TR-hangulat.Csak ez nagyon nem jött össze nekik
 12. Scoobykah logója
  Pontosan.Maga a Tr vonás,a realitás miatt veszik/ett el.Rengetegen is panaszkodtak,h Lara az utóbbi időben egy hisztis .... Részben igazuk van.De mondjuk Larától eddig nem sok érzelmet láttunk.kiv az AOD-ban,de ott sem mindig h jaj anyu,jaj apu,jaj ezmegaz.Amugy ha belegeondolsz,a Tomb Raidernek már vége van az undival.Ez nem ugyanaz a Lara akit eddig ismertünk.Ha bukik,akkor sztem ez miatt.mert ahogy láttuk grafikával nagy baj nincs,játékmenetet nemannyira tudom,hisz csak 1 pálya volt.
 13. YzaaA logója
  Idézet Scoobykah eredeti hozzászólása
  Amugy ha belegeondolsz,a Tomb Raidernek már vége van az undival
  Jólvan de ha belegondolunk abba is hogy az idök változnak motanában a menö grafikáju játékok a menök.Eggyeseknek.....persze mások a játékmenetre is gondolnak!!Ha már a grafikája jo akkor miért ne lehetne a játékmenet is??
  Én bízok bennük eddig meg van a siker de tovább már csak rajtuk múlik!Ha meg befuccsol akkoor húzhatják le a rolót de amig kész lessz a játék addig még vátozhatnak a vélemények nyugi!!
 14. Scoobykah logója
  Idézet YzaaA eredeti hozzászólása
  Ha már a grafikája jo akkor miért ne lehetne a játékmenet is?
  Hát azért,mert egy mai tizenegynéhány éves (igen naiv vagyok h biztos nem otthon facebookoznak v mittomén mit csinálnak )nem hajlandó gondolkodni.hanem minden legyen ott az orrod előtt.És ugye a grafika az értelmesebbjének a realitás a fontos,mÍg a többinek egyfajta státusz szimbólum,hogy milyen erős gépük is van (mint a gazdagok az autókkal)
  Amugy én is bízok benne,h a játékmenet jó lesz.De nagyon remélem,hogy ezek a képernyő sarkában segítség végre megszűnik.
 15. YzaaA logója
  Idézet Scoobykah eredeti hozzászólása
  Hát azért,mert egy mai tizenegynéhány éves (igen naiv vagyok h biztos nem otthon facebookoznak v mittomén mit csinálnak )nem hajlandó gondolkodni.hanem minden legyen ott az orrod előtt.
  na jóó nem vitatkozni akarok de nem 11 éves vagyok hanem 15 és szerintem a játékmenet is jó lessz a grafika mellett engem nem érdekel a grafika a TR4 sem azért fogott meg mert jó a grafikája!!!Nos hát akkor azt kéne mondanom hogy a Crystal túl béna és nem tudnak egy új TR-t összerakni??Mert ez nem igaz!!!Én személyem szerint azt mondom hogy ennek is sikeresz ha most is az van akkor az is lessz!!De ha nem még akkor sem fog érdekelni ki mit mond úgyis kijátszom mert nekem elnyerte a tetszésemet!!(és mert kiváncsi vagyok a játékmenetre!!
 16. Scoobykah logója
  Az a kijelentés nem neked szólt.
  Meg amugy tényleg igatad van.Mivel itt elvileg mki TR fan,így úgyse a graft v a játékmenetet nézzük.Hanem h Lara Croft.(persze azok is számítanak)amugy engem is érdekel,milyen lesz
 17. YzaaA logója
  na.....örülök hogy megeggyeztünk!!!
 18. dzsemfix logója
  Én igazán nem értek a Tomb Raiderhez. Nekem csak az Undervorld van meg. Én nem ismerem a régi tomb raider játékokat. Nem értem a történetét, mivel nem tudok angolul. Nekem tetszett és még mindig tetszik az underworld. Kb. egész játék alatt 2 bugot találtam benne. Szerintem jó játék. Néztem videókat egy régebbi tomb raider játékból, én nem találtam olyan izgalmasnak. Persze ez csak az én véleményem. Lehet, hogy én gondolom rosszul, mert végigjátszva jobb, mint az új részek. Egy régebbi részben azt láttam, hogy Lara tudott futni, ugrani, tolni/húzni tárgyakat. Az Underworld-ben nagyon sokat mászik a falon. Nekem ez a kedvencem a tomb raiderben. Én csak annyit tudok az Underworld történetéből, hogy Lara keresi az anyját, és Thor kalapácsát. Nem tudok ki az a nő, akinek szárnya van, vagy hogy ki az aki hasonlít Larára, csak vörös a haja. Én csak a játékot nézem, azt, hogy Lara miket tud csinálni, milyen a táj. Szerintem jó játék.
 19. Ting logója
  Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása
  Én igazán nem értek a Tomb Raiderhez. Nekem csak az Undervorld van meg. Én nem ismerem a régi tomb raider játékokat. Nem értem a történetét, mivel nem tudok angolul. Nekem tetszett és még mindig tetszik az underworld. Kb. egész játék alatt 2 bugot találtam benne. Szerintem jó játék. Néztem videókat egy régebbi tomb raider játékból, én nem találtam olyan izgalmasnak. Persze ez csak az én véleményem. Lehet, hogy én gondolom rosszul, mert végigjátszva jobb, mint az új részek. Egy régebbi részben azt láttam, hogy Lara tudott futni, ugrani, tolni/húzni tárgyakat. Az Underworld-ben nagyon sokat mászik a falon. Nekem ez a kedvencem a tomb raiderben. Én csak annyit tudok az Underworld történetéből, hogy Lara keresi az anyját, és Thor kalapácsát. Nem tudok ki az a nő, akinek szárnya van, vagy hogy ki az aki hasonlít Larára, csak vörös a haja. Én csak a játékot nézem, azt, hogy Lara miket tud csinálni, milyen a táj. Szerintem jó játék.
  A nő akinek szárnya van, az Jacqueline Natla, Lara egyik nagy ellensége, a vörös hajú nő, az pedig akit Natla készített Lara ellen. Van egy ilyen az Underworld Extrák menűpontjában, hogy Previously on..., ha azt megnézed, mindenre választ kapsz. Amúgy a játék magyar felirattal jelent meg.
 20. YzaaA logója
  Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása
  Én igazán nem értek a Tomb Raiderhez. Nekem csak az Undervorld van meg. Én nem ismerem a régi tomb raider játékokat. Nem értem a történetét, mivel nem tudok angolul. Nekem tetszett és még mindig tetszik az underworld. Kb. egész játék alatt 2 bugot találtam benne. Szerintem jó játék. Néztem videókat egy régebbi tomb raider játékból, én nem találtam olyan izgalmasnak. Persze ez csak az én véleményem. Lehet, hogy én gondolom rosszul, mert végigjátszva jobb, mint az új részek. Egy régebbi részben azt láttam, hogy Lara tudott futni, ugrani, tolni/húzni tárgyakat. Az Underworld-ben nagyon sokat mászik a falon. Nekem ez a kedvencem a tomb raiderben. Én csak annyit tudok az Underworld történetéből, hogy Lara keresi az anyját, és Thor kalapácsát. Nem tudok ki az a nő, akinek szárnya van, vagy hogy ki az aki hasonlít Larára, csak vörös a haja. Én csak a játékot nézem, azt, hogy Lara miket tud csinálni, milyen a táj. Szerintem jó játék.
  na jóó akkor elmondom hogy sokan miért kedvelik annyira a klasszikus részeket!:
  nekem ebben az esetben a TR4 vagyis a The Last Revelation a kedvencem tudod miért???
  nem a grafikája miatt engem az teljesen hidegenhagy hanem asz élmény!!a nehézsé a fejtörök bennehogy ezt most így kell s nem így vagy hogy hoppá elszúrtam mert leestem egy szakadékba vagy ijenek.
  az Underworld lehet hogy azért tetszett meg neked mert jó a grafikája de hid el nekem a játékokban nem a grafika a lényeg hanem a játékélmény a nehézség a stratégia hogy ezt most hogy csináld??
  erre a stratégiás játékra most a Portál jut eszembe abban tényleg sokat gondolkoztam hogy most mit hova és hogy!!de ez egy másik játék szal haggyuk:P
  érted miröl hablatyoltam itt vagy csak potyára gépeltem ennyit???XDD
Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó