Ting eredeti hozzászólása Ennek nagyon örülök, holnap jön az új rész! JAAAAAJJJJ de jó!!!! már várom!!^^ lehet visszateszem a Portált:-D
az utolsó nagyon durva O_____o ki van zárva, hogy csupán egy glitch. Wheatley még mozgatja is a fejét, még vágja képeket, amíg magaddal cipeled. azaz... csak akkor lehet látni, hogy mit csinál, hogyha magaddal cipeled ^^" jó kis poszt, Ting. csak egyet ismertem, a Turret operát, de azt is netről lestem
YzaaA eredeti hozzászólása ezekröl komojen mondom nem is tudtam!!!!! nagyon hasznos ez a blog^^legalább sok mindent megtudunk belölle^^ ohh de édik voltak a turetek^^ Ennek nagyon örülök, holnap jön az új rész!
ezekröl komojen mondom nem is tudtam!!!!! nagyon hasznos ez a blog^^legalább sok mindent megtudunk belölle^^ ohh de édik voltak a turetek^^
Robbie eredeti hozzászólása Már a csapból is portál megy itten XD TombPortalS.hu Fórum XDXD Igaz, lassan már lehet majd csinálni külön Portal topicot mondjuk a Társalgóba.
[QUOTE=Kacsa;bt243]hogyhogy? :D[/QUOTE] Már a csapból is portál megy itten XD TombPortalS.hu Fórum XDXD
Jajj, én idióta a Zene kategóriába soroltam a posztot. Amúgy azon kívül semmit nem változtattam, szóval nem kell foglalkozni az Updated kiírással.
Robbie eredeti hozzászólása Robbie megőrült hogyhogy?
Ting eredeti hozzászólása Köszönöm, hétvégén/jövő hét elején jön a következő! jjjjjjjaaaaaajjjj de jjjjóóóóhhhhh^^
Robbie megőrült :D
YzaaA eredeti hozzászólása szép unka mint mindig Ting!!várom nagyon a kövit^^ Köszönöm, hétvégén/jövő hét elején jön a következő!
szép unka mint mindig Ting!!várom nagyon a kövit^^
Kacsa eredeti hozzászólása Hmmm.... érdekes. És tényleg rejtett. Ez a VALVe komolyan őrült Ezeket miért rejtették el ennyire? Tudhatták, hogy a szemfüles rajongók majd rájönnek? Mindegy, ezek mindenesetre klassz Easter Eggek, nagyon klasszak. Mindig amikor megjelent egy update, a VALVe kiírta, hogy mi van benne, és ebből már rájöttek, hogy valahol el kell kezdeni keresni. Gondolom kutakodtak a játék hangkönyvtárában, míg rátaláltak ezekre, és akkor utána már csak fel kellett tölteni őket valahova, és kezdődhetett a találgatás.
Hmmm.... érdekes. És tényleg rejtett. Ez a VALVe komolyan őrült Ezeket miért rejtették el ennyire? Tudhatták, hogy a szemfüles rajongók majd rájönnek? Mindegy, ezek mindenesetre klassz Easter Eggek, nagyon klasszak.
Ezért kapsz tőlem egy achievementet!
Vége van Jó volt Én rendszeres olvasó... khm.. néző voltam. A Tingzorz TV nem zárja be a kapuit
Kacsa eredeti hozzászólása Ting, írd meg a Portal-őrületet, Mert már nagyon várjuk... a hülyeséget. Jó hogy szólsz, szerintem holnap nekiállok. De mostmár tényleg!
Ting, írd meg a Portal-őrületet, Mert már nagyon várjuk... a hülyeséget.
Sajnos elég drágának tűnik, 1600 MS pont egy rész, én is csak azért tudom őket megvenni, mert akkor lesz a születésnapom, amikor kijönnek, és így akkor ezzel lepem meg magam.
húúú meg kéne szerezni azt a Resi csomagot... dehát... a resi4-et már rohadtul untam.... rongyosra, véresre toltam (amúgy kicsit sem akadozott xDDDD) ha nem lesz drága ez a resi4 és Code: Vera csomag, akkor.. 8D de nem biztos... a Code: Verára vagyok egyedül kiváncsi, annak kijátszottam a Darkside Chronicles-es remakejét, dehát az on-rail shooter volt. várom a Portal-őrület kövi epizódját!