Blog hozzászólások

1. Scoobykah logója
    Idézet Michele eredeti hozzászólása
    Imádlak, Ting.
    Ha egyszer lecseng a FB, attól tartok az azért lesz, mert letaszítja a trónról valami új, hozzá hasonló vacak. De ne legyen igazam...
    én is örülnék neki,de még az FB filmben is benne van.a Facebook soha nincs kész.

bár ebből jön a gondolat..mi a jó francot akarnak beletenni?rákattintok a like gombra és kapok jogsit?teljesen ingyen?mert szerintem egy közösségi portálon nincs ennyi kacat.játék,jósda,mittoménmég mi.ha vkinek ilyen hely kell.VALÓ ÉLET!vagy ha túl kocka THE SIMS sorozatok!
  2. Michele logója
    Imádlak, Ting.
    Ha egyszer lecseng a FB, attól tartok az azért lesz, mert letaszítja a trónról valami új, hozzá hasonló vacak. De ne legyen igazam...
  3. Robbie logója
    LOOOL Ezzel teljesen egyet értek, én az ilyenekre nagyon allergiás vagyok tiltom is rögtön. :)
  4. Kacsa logója
    Idézet Scoobykah eredeti hozzászólása

példa.a saját osztálytársam.allergiás rohamot kapott egy gyógyszertől,és mentő vitte kórházba.honnan tudtuk meg?kiírta h mentőben ül,és viszik kórházba.

és ez csak a hegy legalja.
    JUUUUUUUUUJ NA az tényleg a legalja xDD
  5. Scoobykah logója
    Erre a v helyett w-re kicsit kitérnék.ez sose volt divat.igazából csak az emoknál,scenek-nél,és saucy-knál volt jellemző.azért használták/tam,mivel egyfajta kitűnést jelentett,máskor érzelemkifejezést.ez a betű elhelyezkedésétől függő volt.és a fura az,h ők,/mi már nem nagyon használjuk/ák(azért írtam így mert részben még képviselem a stílust).inkább a 12-15 éves korosztály.mert ha ő én is.

és tudnék még nagyon sokmindent mondani a fecebookozó társadalamról.

példa.a saját osztálytársam.allergiás rohamot kapott egy gyógyszertől,és mentő vitte kórházba.honnan tudtuk meg?kiírta h mentőben ül,és viszik kórházba.

és ez csak a hegy legalja.
  6. Ting logója
    Köszönöm szépen a kommenteket, örülök, hogy vannak akik egyetértenek velem, "láwcsi van"!
  7. YzaaA logója
    Húúú Ting ezt nevezem!!
    Én mindenben eggyet értek, amit leírtál!!
    Igaz én is beleestem ebbe a járványba sajnos.Probálok leszokni de nem megy!!Ojan mint 1 rossz drog!!
    Nehezen szokik le rolla az ember.Dehát mind1 is a lényeg hogy teljesen igazat adok ebben!!
    Annál idegölöbb nincs is, hogy direkt írnak helytelenül-.-*
    Jó én is helytelenül írok, de azt ís csak akkor követem el, ha gyorsan írok!!
    De ezek rosszabbak még az analfabétáknál is!!-.-*
  8. Kacsa logója
    Elnézést, de az előző hozzászólásomban egy Facebook-***** elfoglalta a helyemet. Bocsánat érte.
  9. Kacsa logója
    jaaj
    TELLYESSSEN EGGGGYETÉERTEk WELED, TING! De akkor most szercsipuszicsi legyen, csak akkor láwollak! na rátérek a lényegre:
    ne olvass tovább!
    MONDOM NE OLVASS TOVÁBB!!!.....
    NE OLVASD EL!

HALLOD? KOMOLYAN!!!

biztos vagy benne.......?

ne olvasd el.!!!

HAHA! ELOLVASTAD, MOST KÉREK EGY LÁJKOT.! ♥ ♥♥ imáddlak cicaaa..!
  10. Ting logója
    Idézet dzsemfix eredeti hozzászólása
    én csak 2 percig jutottam
    Ez azért van, mert valószínűleg gyorsan olvastál.
  11. dzsemfix logója
    én csak 2 percig jutottam
  12. YzaaA logója
    kössz Ting nagyon jól esetyt hogy megemlítettél engem is
    én tényleg elolvasok minden cikket blogot legyen az akármi ha érdekel vagy esetleg agyfárasztó akkor jöhet..
    és bocs hogy ijen késön olvastam el csak most volt idöm és türelmem hozzá^^*
  13. Kacsa logója
    köszi hogy örülsz neki hogy örülök neki hogy te annak örülsz hogy ide írhatsz
  14. YzaaA logója
    bár énnekem nem nagyon áll a szívemhez a dubstep de azért én is belessegettem és meghalgattam egy két számot értékelem a munkádat és sajnálom hogy nem lessz több ijen nadehát ez van:/
    viszont ha lessznek még blogok azokat is meglesem csak azért is mert kiváncsi vagyok rájuk^^
  15. YzaaA logója
    azok az SSTV kodok eléggé síkítokak voltakO_o
    azty hittem hogy minnyá leálítom
    a 2-ik viszont érdekes volt nem gondoltam volna hogy ott is van egy szoba
    szépp munka
    kár hogy nemlessz több ijen
  16. Ting logója
    Idézet Kacsa eredeti hozzászólása
    ...ééés vége
    A Final Hoursot pont pár hete töltöttem le Érdekes volt.
    Nem is tudtam, hogy a Portal 2-ben is vannak SSTV-s kódok :O
    Vannak, csak elég kevés. Amúgy még a trailerekben is van rejtett cucc, a valvearg.com-on megtalálhatod.
  17. Kacsa logója
    ...ééés vége
    A Final Hoursot pont pár hete töltöttem le Érdekes volt.
    Nem is tudtam, hogy a Portal 2-ben is vannak SSTV-s kódok :O
  18. YzaaA logója
    egyszerüüüen imádom!!!!!!!!!!!!
    szép munka mint mindig Ting már nagyon várom a kövit!!!!^^
  19. Ting logója
    Idézet Kacsa eredeti hozzászólása
    nagggggyon jó lett az utolsó a legdurvább O___0 nem tudtam róla... eddig
    Én is néztem rendesen, amikor először láttam a neten. Az official soundtracken van egy olyan szám, hogy Ghost of Rattmann, abban is szerepel ez.
  20. Kacsa logója
    nagggggyon jó lett az utolsó a legdurvább O___0 nem tudtam róla... eddig
Oldal: 2 / 6 ElsőElső 1234 ... UtolsóUtolsó