YzaaA eredeti hozzászólása Szép munka ting elmehetnél újságíronak is Nagyon köszönöm, de ez még kevés ahhoz, hogy újságíró legyek.
Úúú....ez tökre hasonlít a Will Rock-ra!! Szép munka ting elmehetnél újságíronak is
Kacsa eredeti hozzászólása Valóban nem éri meg. Amúgy én akkor vettem, meg, amikor vásároltam 2100 MS pontot. Abból lejött 1200, és azt az LC:GoL-ra költöttem el, ami bizony megérte. Maradt 900 pont, abból - gondoltam - megveszem a Pure Time Trials-ot is. Én is voltam már így, amikor megvettem a 3 Fruit Ninja Kinect DLC-t, (160 MS pont fejenként, pont annyi amennyit érnek ) mert a Resi4 HD olcsóbb lett mint gondoltam. Viszont ha már XBOX Live Arcade, akkor inkább megveszem majd az I Am Alive-ot, vagy a Joe Danger: Special Edition-t, amiről sajnos nem tudok semmit, azonkívül hogy majd egyszer jön.
Ting eredeti hozzászólása Amúgy van most 200 MS pontom, de hát ember... 800 MS pont 8-9 pályáért és 6 achievementért? Kösznem. Valóban nem éri meg. Amúgy én akkor vettem, meg, amikor vásároltam 2100 MS pontot. Abból lejött 1200, és azt az LC:GoL-ra költöttem el, ami bizony megérte. Maradt 900 pont, abból - gondoltam - megveszem a Pure Time Trials-ot is.
YzaaA eredeti hozzászólása Elolvastam, mint midig!! Egyet értek unalmadban bármi eszedbe juthat, és mig hazaérnél, elfelejtenéd, ezért le kell írni:P Én is ezt csinálom, lassan naplot is vezethetnék a gondolataimbol!:P Ez a blog is jora sikeredett, mint mindig!! Tenkjuh!
Elolvastam, mint midig!! Egyet értek unalmadban bármi eszedbe juthat, és mig hazaérnél, elfelejtenéd, ezért le kell írni:P Én is ezt csinálom, lassan naplot is vezethetnék a gondolataimbol!:P Ez a blog is jora sikeredett, mint mindig!!
Hát jah me még azt is kiirjak ha szarni mennek xD kisekkel mozdulni a hazbol es mindenkirol tudsz mindent ezert imadom :P
horus eredeti hozzászólása En csak egyet nem ertek aki nem szereti minek van ott ??? Mindenhol megy a nyavogas hogy igy fészbuk ugy fészbuk de az a fő hogy de azért mégis csak fenn van. A fészbuk már csak ilyen akinek nem tetszik az menyen.... Amugy Kacsa fészbukon nincs dislike gomb : DDDD csak akkor van hogyha belajkolsz vmit és utána meg megongolod magad és hogy ne legyen ott a lajk akkor nyomhatod a dislajkot, de dislike-nak nem olyan szerepe van ott mint pl. YT-n, Én magát az oldalt kedvelem, a felhasználókkal van a baj. Miattuk nem fogom magamat letörölni, ráadásul sok mindent a Facebookról tudok meg legelőször.
Michele eredeti hozzászólása Elvoltál. El bizony.
Elvoltál.
Kacsa eredeti hozzászólása köszönöm, hogy tisztelsz emiatt, mert tényleg idegölő volt az a Superstar acsi. (tudooood, a Superstar 90 time trial csillagot igényel O__o) Örülök, hogy nincs meg a DLC, az alapjáték csak ötvenet kér. Amúgy van most 200 MS pontom, de hát ember... 800 MS pont 8-9 pályáért és 6 achievementért? Kösznem. UI.: Most jutott eszembe, hogy nem 9-kor írtam meg, hanem 10-kor, csak ennyi javítás történt.
En csak egyet nem ertek aki nem szereti minek van ott ??? Mindenhol megy a nyavogas hogy igy fészbuk ugy fészbuk de az a fő hogy de azért mégis csak fenn van. A fészbuk már csak ilyen akinek nem tetszik az menyen.... Amugy Kacsa fészbukon nincs dislike gomb : DDDD csak akkor van hogyha belajkolsz vmit és utána meg megongolod magad és hogy ne legyen ott a lajk akkor nyomhatod a dislajkot, de dislike-nak nem olyan szerepe van ott mint pl. YT-n,
köszönöm, hogy tisztelsz emiatt, mert tényleg idegölő volt az a Superstar acsi. (tudooood, a Superstar 90 time trial csillagot igényel O__o)
Köszönöm neked is Cindy! YzaaA: Nem azzal van a baj, hogy sokan Facebookoznak, hanem hogy "nem jól csinálják, és függők lesznek."
Hát igen... Ha azt mondanám, hogy nem Face-ezek, azt mondanák, hogy Te normális vagy??? Nem facebookozol?? Nem vagy eszednél!!Hisz mindenkiezt csinálja és tök jóó!! Na persze....Meg az a bökés.... Akkora 1 marhaság!! Minek kellet az oda?? Fejre álsz ezektöl-.-* A facebook csak megrontja az embereket shemmivel sem jobb....Növeli az internetszámládat, és már pont azért nem tudsz tanulni se mert te most muszály, kell Facebook-ozz!! Istenem-.-*
Ting, imádlak! Rühellem a facebook picsákat, és magát a facebookot is de hát... Ez a divat mindenki ezt csinálja.... A helyesírásról meg.... Hál istennek hogy nincs ilyen fórumozó Nagyon tetszett a cikked :3
Ting eredeti hozzászólása A Like gomb életre kel, és lezuhan majd mint egy meteor. És majd úgy tudják megállítani a meteort, hogy egy Dislike formájú űrhajóval Dislike-bombákat rakdosnak rá, Megosztás-megosztás.........-megosztás-alapon, amit aztán egy Public Event-es Meghívóval szétrobbantanak. Természetsen ezután kiírják mindezt az Üzenőfalra.
A Like gomb életre kel, és lezuhan majd mint egy meteor.
Ting eredeti hozzászólása ...tehát még jóideig a Facebook fog uralkodni. sztem a világvégét már nem a globális felmelegedés okozta viharok meg mindenféle vacak, vagy egy aszteroida okozza majd, hanem bizony a Fészbúk okozta globális járvány
Robbie, Michele: Köszönöm szépen! Scoobykah: Neked is köszönöm! A felesleges újítások meg tényleg idegesítőek. Hetente változatatnak, raknak új dolgokat, aminek a fele nem is hasznos. Sajnos a G+ rendesen megbukott, már alig használják, tehát még jóideig a Facebook fog uralkodni.