Teljes verzió megtekintése : Xbox 360 kiegészítők
Beneath the Ashes & Lara's Shadow.
@rpuc€Ł€€
2011-01-24, 20:53
sztem eléggé nagy kár h. csak xbox 360-ra adták ki...:clown: főleg a beneath the ashes-t sajnálom..:mad:
Mivel most szereztem be egy XBOX-ot, egyik nagy célom beszerezni a 2 kieget. :)
én az LSben kellemesen csalódtam. a viedók alapján nem néztem olyan nagy számnak, de amikor megvettem, akkor sokkal jobban tetszett.
a BtA meg még nincs meg, de azt nem is akarom.... azt ha jól emlékszem, egyszer végig is néztem... az LS-t nem.:rolleyes:
Az LS jobb én imádom, de a BTA-ban már voltak jó fejtörők már jó úton volt a klasszikus TR-ek hangulata felé :rolleyes:
ja. akkor lenne hasonló a régi részekhez, ha kiadták volna mindenre.
és akkor sokkal nagyobb sikere lett volna, két jól fizető platform (PC és PS3) tulajdonosai ezt nem tapasztalhatták meg.
PC - bukás lenne a warez miatt (egyébként úgytudom a warez miatt nem is jött ki Pc-re)
PS3- Microsoft többet fizetett az Eidosnak mint a Sony :) Meg amúgy is bukott voolna mert a TRU is bukott igy a DLC-ket csak azok vették volna meg akik az alapgémet mert szükséges lenne hozzá + még azokból sem mindenki venné meg
CrashHungarian98
2011-02-16, 17:03
Sajna az én XBOX-om 3 ledet kapott:(
RIP
Jajj en tegnap pont azzal almodtam :o De remelem meg egy ideg nem jon....:nut::ohno:
Lenne egy kérdésem: A kiegek magukban is működnek, vagy kell az alapjáték is? Mert gondolkozok valamelyik beszerzésén, de az alap csak PC-n van meg.
Lenne egy kérdésem: A kiegek magukban is működnek, vagy kell az alapjáték is? Mert gondolkozok valamelyik beszerzésén, de az alap csak PC-n van meg.
Kell hozzá az alapjáték is :);) am Ting Fenn vagy már Live-on ?:D
Igen, privátban megadhatom a gamertagomat, ha akarod. :)
nekem is légyszi, de nem tom miért kell privátban.... a spamos baráti felkérések miatt?
Végülis azért, hogy tudjam, hogy ki vesz fel, mivel full ismeretlen embert felvenni elég fura. :)
...megértem. De most irány a topicom az off miatt.:)
OSZRichard
2011-03-17, 17:52
Há há há hát ha ez a hír igaz akkor kitépek valamit a falból meg kell szerezem Pc-re a kiegészítőket há há há.
De jooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper: :jumper::jumper:
na végre már aszt hittem hogy soha nem jön meg!!:jumper:
musszájj letöltsem nettröl mert megvenni azt már nem tudom:rolleyes:
OszRichárd ha megveszed nekem is ideadod??:D:jumper:
xD nem hivatalason jon nem megvenni kell majd hanem egy fan konvertálja majd át és úgy lessz elérhető
:worship: De jó, hogy engem hidegen hagy! :worship:
OSZRichard
2011-03-18, 17:41
De jooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper: :jumper::jumper:
na végre már aszt hittem hogy soha nem jön meg!!:jumper:
musszájj letöltsem nettröl mert megvenni azt már nem tudom:rolleyes:
OszRichárd ha megveszed nekem is ideadod??:D:jumper:
Ezek szerint én se veszem meg, de letöltöm az biztos!
Dejó :D!
Mikor lesz kész?
Előre is köszike :-)
Akkor legalább ebben az évben?
Remélem xD :D :D :D
http://www.tombraiderforums.com/showthread.php?t=178907&page=9
Itt van minden, pár oldalt visszaolvasva minden kiderül :)
Most komolyan jön PC re a Lara's Shadow?...Mert remélem ez nem egy Áprilisi tréfa még akkor is ha csak holnap lesz április 1. nagyon remélem és szerintem ez nem jó tréfa már ha az.......
Most komolyan jön PC re a Lara's Shadow?...Mert remélem ez nem egy Áprilisi tréfa még akkor is ha csak holnap lesz április 1. nagyon remélem és szerintem ez nem jó tréfa már ha az.......
Jah én is :angry:
Meg olyat is hallottam hogy fanok konvertálják akkor biztos szar lesz nem ? :S
Crash82: Háth Jah sztem is :/!
De aztán ki tudja? Lehet, hogy még jobb is lesz mint gondoltuk xD :D :D :D :D
Scoobykah
2011-06-18, 15:34
képzeljétek,megtaláltam a BTA és az Ls zenéit és letölthetőő :P 135 mega és 21 szám van benne
akkor a kiegészioket Pc-re dolog haladt-e??
vagyn ne is álmodozzak rolla:rolleyes:
vagyn ne is álmodozzak rolla:rolleyes:
hát ne nagyon.:DPONT.
sztem sose lesz kész.
amúgy TRAOD2??? és TR Memories? akkor most ez a LS és BTA PC-re?
mind egy rakás humbug volt :P
Úgy tudom a DLC-ket még mindig csinálják, a többi télleg csak humbug volt :p
inthesky
2012-03-18, 15:47
most akkor kiadják a DLC-ket pc-re? vagy ne is nagyon álmodozzak ? pedig nagyon jó lenne :p a lara's shadow-t akasztanám ki először ;) :p :p :cool:
javítva: nézzétek mit találtam! :D http://forum.croftgeneration.com/index.php?/topic/205-pc-tomb-raider-underworld-dlc-menus-conversion-discussion/ :P
most akkor kiadják a DLC-ket pc-re? vagy ne is nagyon álmodozzak ? pedig nagyon jó lenne :p a lara's shadow-t akasztanám ki először ;) :p :p :cool:
javítva: nézzétek mit találtam! :D http://forum.croftgeneration.com/index.php?/topic/205-pc-tomb-raider-underworld-dlc-menus-conversion-discussion/ :P
Ne is állmodozz!! :D :D
Legális uton sosem fog megjelenni PC-re, a TRFes project (amit belinkeltél) meg már meghalt mivel bannolták a project fejét!! :D :D
nekem az underworld ps2 van jó nagyon csak más mint az XBOX 360 -as:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
TheMasterOfTRA
2012-05-13, 15:12
olyan kár hogy a kiegeket csak MSPontért lehet megvenni :(:(
CrashHungarian98
2012-05-13, 15:18
Igen én is megszeretném venni őket. Amúgy kell a sima Underworld is a kiegekhez? Amúgy csak a Lara's Shadow-ot venném meg.
TheMasterOfTRA
2012-05-13, 15:37
Igen én is megszeretném venni őket. Amúgy kell a sima Underworld is a kiegekhez? Amúgy csak a Lara's Shadow-ot venném meg.
Igen kell hozzá.
Rumplestillskin
2013-01-23, 17:31
Olyan jó megvan xboxra a Lara's shadow:D:D Elvagyok vele XDXD
Olyan jó megvan xboxra a Lara's shadow:D:D Elvagyok vele XDXD
nagyon el lehet vele lenni. :D nagy kár, hogy xbox exkluzív, mert azokkal az Árnyék erőkkel jókat lehet hülyülni. :)
Rumplestillskin
2013-02-01, 14:21
nagyon el lehet vele lenni. :D nagy kár, hogy xbox exkluzív, mert azokkal az Árnyék erőkkel jókat lehet hülyülni. :)
Akkor nem vagyok egyedül mert már végig vittem de mindennap hülyülök vele!:DDD Ölni szeretek a legjobban.:D
Rumplestillskin
2013-02-08, 15:52
meglesz a beneatrh the ashes <3 :DDDDDDDD
Caroline
2014-01-20, 14:46
kár hogy nem kerül ki pc-re
TheSukix3
2014-02-25, 22:09
kár hogy nem kerül ki pc-re
Igen jó lett volna meg PS-re is jó lett volna:D
Háát ez a baj hogy van ami Xbox-ra van csak, van ami PS-re és stb....
Pedig sokkal jobb lenne ha minden platformra kijönne, de szerintem ebben is a pénz dominál hogy esetleg ettől jobb most az Xbox a többi platformtól és vedd meg vagy ilyesmi.:D
Caroline
2014-03-07, 16:02
szerintem semmi értelme jobb lenne ha mindent kiadnának minden platformra
orbanbogi
2014-04-22, 20:23
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy láttam a Youtube-on néhány videót,ahol Lara (a Tomb Raider-Underworld-ben) olyan ruhákban is van, ami az én PC-s változatomban nem elérhető! Eredeti DVD, nem másolat. Ehhez van valamilyen letölthető bővítmény,vagy csak olyan mint a Beneath the Ashes vagy a Lara's Shadow? Mármint,hogy csak XBOX-ra vagy PS-re jó? Ha valaki tud nekem segíteni egy jó kis válasszal,megköszönném! :)
Erre a két videóra gondolok:
7USmmHAOKLg
hNWLWU3ZS64
Szia, üdv. a fórumon! :)
Ezek sajnos csak Xbox 360-ra jöttek ki. :(
TheSukix3
2014-04-22, 22:16
Ez olyan értelmetlen dolog hogy van aki ezért megveszi az xbox-ot mert arra van dlc-s cucc ps-re és pc-re meg nincs.... :/ mindenre mindent lenne a legjobb megoldás :jumper:
OSZRichard
2014-04-23, 17:30
Hali orbanbogi. Van itt egy oldal, ahonnan lehet letölteni ruhákat. Kell egy program a használatához de természetesen letölthető az oldalról (TexMod) a mellékelt képen meg is jelöltem. A játék elöt el kell indítani és akkor működnek a ruhák;).
Nem tudom menyire legális mód de nálam működött(eredeti DVD-n):). A letöltés és a programba való beillesztés nem valami bonyolult, telepítést nem igényel.
Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/140423/1080673561N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Oldal: http://www.tombraiderhub.com/tr8/modding/index.html
TheSukix3
2014-04-23, 17:49
Hali orbanbogi. Van itt egy oldal, ahonnan lehet letölteni ruhákat. Kell egy program a használatához de természetesen letölthető az oldalról (TexMod) a mellékelt képen meg is jelöltem. A játék elöt el kell indítani és akkor működnek a ruhák;).
Nem tudom menyire legális mód de nálam működött(eredeti DVD-n):). A letöltés és a programba való beillesztés nem valami bonyolult, telepítést nem igényel.
Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/140423/1080673561N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Oldal: http://www.tombraiderhub.com/tr8/modding/index.html
jaaj én is mindig innen töltöttem le hozzá, hasznos oldal:PP
orbanbogi
2014-04-23, 22:40
Nagyon kedves vagy,köszönöm!! :)
Köszönöm a segítséged! :)
Abban még segítsetek már nekem,hogy ha letöltöttem egy ruhát és ezt a TexMod-ot,akkor hogyan is csináljam? Megnyitom a Texmod-ot és eddig jutottam el,tovább nem merek,mert még elállítok valamit:D
Legközelebb módosítsd a hozzászólásod, ha még hozzátennél valamit, ne újabbakat írj! ;) - Michele
TheSukix3
2014-04-23, 22:59
Abban még segítsetek már nekem,hogy ha letöltöttem egy ruhát és ezt a TexMod-ot,akkor hogyan is csináljam? Megnyitom a Texmod-ot és eddig jutottam el,tovább nem merek,mert még elállítok valamit:D
ott lesz 1 mappa jel a bal felső saroknál, arra kattints és keresd meg a játék indítóját,alatta van 1 select package felirat, és ha jól emlékszem(miután kiválasztottad a játékot) ott a sor mellett lesz 1 + jel arra kattintasz és a kibbontott modokat megkeresed majd megnyitod. utolsó lépésként pedig a RUN-ra kattintás és már megy is(de a játék lemeze legyen bent az olvasóban:P) :)
remélem tudtam segíteni:p
orbanbogi
2014-04-25, 18:03
Igen,köszönöm:)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.