Teljes verzió megtekintése : Hibák jelentése
Ha probléma, hiba akadt az oldallal.
ahogy most olvasom a fórum szabályzatát (miért? én se tudom LOL) észrevettem, hogy a régi fórumos SZERKESZT gomb van kiírva.
csakhogy a JAVÍT gomb az, ami ezen az újon megtalálható.
szal sztem át kellene írni. :o ezt segítő szándékkal mondtam.
na már megint ide írok... ejnye Kacsa:smackbum:
a TR3 (film) oldalán legalul ki van írva, hogy beszélhetünk a FÓRUmon az eedig, vagy akár a 3-ik filmről is. és ha rámegyek a fórum szóra, akkor Error van.
gondoltam szólok.:D
Uuuuh köszi :D javítottam :)
hát engem 1 valami zavar:D
az hogy minden játéknak van végigjátszása csak az aninak nincs:mad:
én megcsinálom csak mijen progi kell hozzá hogy megcsináljam?:confused:
felesleges. tudod, hány YouTube Anni walktrough van? rengeteg. sztem csak be kellene linkelni őket.
hát ez is igaz:D
bocs ha fejtörést okoztam:p:D:o
Kacsa, ennyi erővel mondhatnánk, hogy a többi is tök fölösleges. :p
Mellesleg én már nekiláttam. Egyiptom második pályáján járok, szóval sok mindent felvettem és megvágtam már. :o Mondjuk nem folyamatosan csinálom, régen kezdtem, de nem tudok minden nap ezzel foglalkozni.
Nem felesleges. Igen, van a youtube-on rengeteg végigjátszás. De egyik sem magyar, egyik sem a miénk, és egyik sem fullos, tökéletes.
No mert csak úgy ér valamit, ha megvan benne minden felvehető cucc.
Én igenis nagyon örülnék, ha végre valaki nekiállna, és megcsinálná. :)
Már Michele készíti, olvass feljebb egyel :) :D
én akartam volna:Dcsak mijen progival kell csinálni?
de ha már Michele hozzáált akkor hajrá:D:D:rolleyes:
Állj neki a Lara Croft and the Guardian of Light-nak, ha van kedved hozzá. Vagy egy másik TR résznek. Csak párhoz van saját videónk. :)
Lehet pölö Fraps-al is felvenni.
nekem az a baj hogy az LCGoL lassan megy,nagyon akad:angry::angry::(
és nem tudom hogy mit csináljak vele:angry::angry:
az azért van, mert rossz a géped.
gyenge. (mint nekem xD a konzol a király :D) próbáld a grfaikai menükben a legalacsonyabbra venni a felbontást, kikapcsolni a Fullscreen Effectset, Árnyékokat, tükröződsét, stb, amit csak tudsz.
megprobálom lássuk mijen:D
óóóó hibát jelez az Extrék menüben, amkor le akarom tölteni Alisont az aszatlra:(
Nekem se mükszik 1 csomó letötlés azt irja hogy :"404- nem elérhető" vmi ilyesmi
én is akartam letölteni az anniversaryt tellora s nem engedi:(
Köszi az észrevételeket, azt hiszem most már minden javítva lett :)
amm ez nem igazán hiba,csak azt szeretném,hogy hogy kell a naptárba szülinapot bejegyezni?:confused:
vagy aszt a moderátorok csinálják:confused:
ha megadod a korod, akkor.
igazából automatikusan bejegyződik a naptárba minden tag szülinapja.:)
meg van adva s més sem vagyok beirva:(
publikus, vagy zárt körű kort adtál meg?
Bocs:D
de bolond vagyok!:nut:
Nem tudja valaki, hogy miért fagy le állandóan az Opera 11-esem, ha megnyitok egy végigjátszást tartalmazó lapot a TRS.hu-n?:(
MINDEGYIKNÉl lefagy, kivéve az Undit. Halvány lila fingom nincs, miért.:eek:
Ui.: Egészen jól megy minden a végigjátszásos lapoknál egészen addig, amíg le nem megyek a YouTube-os videókig. És akkor paff. Mindegyiknél így történik, az első videóig normális, csak az Undinál tűri el a videókat. Ráadásul ha valaki IDE, a fórumra linkel be videókat, azok is működnek, kivéve a végigjátszásos lapokon lévő videók.
Na ez nekem is igy volt a Making of the Cover vidinél, de a végigjátszásnál nincs igy :clown:
Na ez nekem is igy volt a Making of the Cover vidinél
az meg minek a videója? milyen oldalon van?
Én Firefoxot használok és semmi fagyás nincs pedig ez a gép nagyon sz..:S
az meg minek a videója? milyen oldalon van?
Itt a TRS-en :D A gameinformer boritójának készitéséről szóló vidi :D
Operát használok én is, és ugyanez a baj van. Ha meglát egy videóvégigjátszást, azonnal bumm, léphetsz is ki, mivel lefagy.
Ajjajj, akkor valami nagy baj van, utánanézek.
Köszi, hogy szóltatok :)
Operát használok én is, és ugyanez a baj van. Ha meglát egy videóvégigjátszást, azonnal bumm, léphetsz is ki, mivel lefagy.
jaaajh, bajtársam:D
Remélem Rolinak sikerül majd kijavítani:thumb:
Egyelőre sajnos biztos, hogy nem fog: utánanéztem az operás hibának, többen is jelezték más oldalakon, hogy aki azt a plugint használja, amit mi, annak előjön.
De jó hír, hogy a program készítője dolgozik egy frissítésen. (Nagyon remélem, hogy minél hamarabb kijön.)
Addig vagy internet explorer-ből vagy mozillából lehet a lapokat megjeleníteni működő formában :o
Sebaj, mára az összes klasszikus részt kigameltem (kivéve TR4 mert nem műxik:angry:), szal nem szoktam a végigjátszást nézni.:)
hát...lehet hogy csak az operánál csinál ijen:kratz:
nekem firefoxom van és rendesen megy!!!!:rolleyes:
igen, YzaaA, csak az Operánál csinálja:clown: bár ez sztem világos lett, amikor Roli válaszolt:vlol:
Örömmel jelentem, hogy a probléma megoldva. :) Mennek a videók is Opera alatt ;)
Köszi, mostmár nálam minden hibátlan. :)
Óhhhhh, Roli, nagyon köszönöm. Neked is, és a megoldónak is.:)
a főoldalon, a legújabb hírben amikor rámegyek a HIVATALOS WEBOLDAL linkre, akkor nem nyitja meg, mert nem a www.tombraider.com link van ott:o
www.tombraiders.hu/www.tombraider.com van ott:o
a főoldali hírnél: TARTOLT a TR az E3-mon, nem TAROLT a TR az E3-mon xD
Köszi, javítottam :o
Mentségemre legyen, hogy tegnap egész nap aludtam el :p
Mentségemre legyen, hogy tegnap egész nap aludtam el :p
semmi gond, apró hiba volt.:)
tom croft
2011-06-14, 13:28
Tomb Raider, Lara cuccok a gépedre! ;-)
Ikonok: Letöltés .Ikonok 2: Letöltés .Ikonok 3: Letöltés Midi: Letöltés ..Midi 2: Letöltés..
Desktop theme1: .......Desktop theme2: .......TR naptár:...... Desktop Lara
AOD Winampskin. Letöltés
Egy Karácsonyi meglepetés. Lara hógolyózik.(képernyúvédõ) Letöltés Ugyanez AVI-ban: Letöltés
Képernyõvédõ 1 Képernyõvédõ 2 Képernyõvédõ 3 Képernyõvédõ 4 Képernyõvédõ 5 Képernyõvédõ készítõ progi
van ez a link:
http://tombraiders.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=510:trlevikings&catid=18:ltals&Itemid=13
és itt, a legalján, rossz helyre mutat a "A végigjátszást rengeteg képpel, mentésekkel itt találod!"című link. :)
szerintem ez a link jó lesz helyette, legalább hazai.:D
http://treditor.hu/trle/treditor/09/vikings.htm
miért van az, hogy a főoldalon egy júli 6.os hír előbb van, mint egy 7.es?:o Opera cseszhetett el valamit?
http://i54.tinypic.com/73nuk5.jpg
Nem, ez az én hibám volt, mert elfelejtettem publikálni azt a Crystal Habit cikket, pedig az hamarabb jött ki, mint a videó.
Mindjárt átírom :)
Scoobykah
2011-08-13, 19:20
nemtudom h ide írjam e, de a letöltések oldalról szerettem vna letölteni az annihoz a fly cheatet,ami sikerül is.kicsomagolásnál súlyos vírus riasztási szintet kapok.
Microsoft Essentials-t használok,Win7-em van és ezt az üzit küldi:
TrojanDownloader/Win32/Agent
és ezt a loaderhez is küldi miután kicsomagolom.
Igen, az ilyen modolásoknál általában bejelez, hamis riasztás :)
Nem kell aggódni, igazából nincs vírus. :)
Scoobykah
2011-08-13, 20:38
Igen, az ilyen modolásoknál általában bejelez, hamis riasztás :)
Nem kell aggódni, igazából nincs vírus. :)
okés:) köszönöm
nem akarok beleszólni de ez nem ironikus kéne legyen???:D
''A kampány amúgy olyan ikonikus karaktereket is magába foglal, mint Darth Vader, King Kong vagy a Sikoly.''
nem akarok beleszólni de ez nem ironikus kéne legyen???:D
''A kampány amúgy olyan ikonikus karaktereket is magába foglal, mint Darth Vader, King Kong vagy a Sikoly.''
XDXD
Miér? XD
mert hát ojjannak hangzodikDD
vagy csak félreolvastamXDD:vlol:
bocsi^^*
mert hát ojjannak hangzodikDD
vagy csak félreolvastamXDD:vlol:
bocsi^^*
YzaaA :vlol:
Ironikus-ikonikus.... hát azért nem mindegy xD te amúgysem anyanyelvként beszéled a magyart:)
Amióta megnyílt a privát topic a Level Editor részben, azóta nekem mindig azt írja, hogy jött egy új komment, amit még nem néztem meg. Tudom, hogy nem nagy hiba, de nagyon örülnék ha tudnátok orvosolni! :)
UI.: Opera 11.51-et használok.
Tehát kirakja az új hozzászólások ikont? :)
Nekem is kirakja és bevallom tényleg zavar!!:D
Én is Operát használok és ugyan ojat mint Ting.:)
Rajta vagyok, de nem ígérek semmit. :) Egyelőre magas... :D
Ha nem sikerül az sem baj, de azért egy próbát megér szerintem.:rolleyes::D
Kész. :) Ha bármi baj akad, szóljatok. :)
álle köszönöm!!:worship::worship::worship:
Hatalmas köszönet, már minden tökéletes! :)
Nekem nem mozognak a smileyk :(
http://i40.tinypic.com/15f574j.jpg
nem hiszem, hogy ennek "Felejj"-nek kéne lennie. :D sztem ez inkább "Felelj", vagy "Válasz". :D
Hjajj, eddig is voltak gondok ezzel a kommentelős magyarítással, na mindjárt kijavítom, köszi :D
Scoobykah
2012-01-19, 15:53
Volne egy olyan problémám,hogy csináltam egy topicot,Editorban.és nem jelent meg.ez lehet azért mert kidobott a rendszer(nem pipáltam ki az emlékezz rám boxot)vagy átfutási idő lépett érvénybe?(pölö h nem felesleges e a topic)
Pardon, ez az én hibám volt, mert moderálni kell valamelyikünknek, mielőtt látnák a többiek topicot. Ez csak a szélhámosok miatt lett így tervezve még anno. :)
Scoobykah
2012-01-19, 18:23
akkor jó.és sztem maradjon is meg így:)
csak furcsálltam,mert eddig nem volt ilyen:$
Nem tudok bejelentkezni az oldalra, megszüntettétek a fiókomat??Mert aktiváltam.Most akkor újra kell regisztráljak??
Csak az adminok tudnak bejelentkezni.....
sajnos nem volt olyan sikeres a hsz. opció mint ahogy vártam, mert nagy része valószínűleg megszokásból fórumon kötött ki :)
fórumon kényelmesebb ezek szerint :D
nem működő link. :)
http://i41.tinypic.com/eqxjdx.jpg (pirossal bekarikáztam)
A szerverrel volt pár gond, remélhetőleg többet már nem áll le.
A szolgáltató nevében is elnézéseteket kérjük.
A szerverrel volt pár gond, remélhetőleg többet már nem áll le.
A szolgáltató nevében is elnézéseteket kérjük.
semmi gond.:)
Mostmár megy az a lényeg:D
Remélhetőleg nem áll le megint... :angry:
TheMasterOfTRA
2012-05-06, 19:51
Ez nem számít "hibának"? (Ha nem akkor bocsi :o:o) A Tomb Raider Underworld-nél, (az oldalon) a "Achievement és Trófea útmutató" menüpontban nincsennek megadva az Achievement-ek az alapjátékhoz. Vagy ahhoz nincs? Hogyha nincs akkor bocsánat!! :o:o :worship:
UI.: BOCSI MÁR MEGVAN :o:o :D
A trófeák és achievementek egyben vannak, azt hittem, hogy egyértelmű, mivel még a Gamescore-okat is feltüntettem :confused:
TheMasterOfTRA
2012-05-06, 20:21
A trófeák és achievementek egyben vannak, azt hittem, hogy egyértelmű, mivel még a Gamescore-okat is feltüntettem :confused:
Igen láttam, rájöttem. Nekem nem volt egyértelmű! Bocsánat!! :( :o :worship:
Nem tudom megnyitni a képgelériát!
Mindig azt írja ki, hogy szerver hiba, de ás minden megy...:confused:
Jelentem, a galéria újra működik :D
Jelentem, a galéria újra működik :D
De jó:D:D
Megint nem jó a szerver, majdnem egész nap nem működik... reméljük, hogy mihamarabb visszaáll... :rolleyes:
Igen Roli, írtak is hogy karbantartják, csak efelejtettem szólni tegnap, annyi sok dolgom volt itt. :D:D
Stranger
2012-05-18, 12:40
Csak akkor ne legyen rossz amikor jönnek az új TR-es hírek. :angry::D
Na azt próbálják meg :D
Amúgy most már jó, remélem, hogy így is marad...:rolleyes:
Csak akkor ne legyen rossz amikor jönnek az új TR-es hírek. :angry::D
Az esetben facebook (https://www.facebook.com/trshu)-ra, twitter (https://twitter.com/#!/trshu)-re mindenképpen kiírjuk :)
TheMasterOfTRA
2012-06-19, 21:44
ŐŐ (Már megint ide írok :( ) A játékok irányításainál (Az oldalon) Ott van hogy: PC/MAC/PlayStation de hol van az xbox? :/ Pl ki tudja ami PlayStationnél a Kör az az xboxnál mi? Már bocsi :(
http://static.trustedreviews.com/94%7c345d62%7c1b4d_10748-ps3dualshockspan.jpg http://defaultprime.com/wp-content/uploads/2011/09/xbox-360-controller1-602x427.jpg
Ennyire egyszerű.
tombraidermaster1996
2012-07-08, 18:29
Androidos telefonon nem tudok bejelentkezni a fórumra, jó jelszót és felhasználónevet adok meg, kiírja hogy hibás a jelszó vagy a felhasználónév, bevan jelentkezve, frissítem, megjegyeztetem magam, hogy maradjon bejelentkezve, de miután frissítem kilép a fórum accountomból... Valami ötlet hogy mi lehet a baj? Az eredeti böngészőjét használtam volna az androidnak, de semmi....
TheMasterOfTRA
2012-07-09, 21:21
Androidos telefonon nem tudok bejelentkezni a fórumra, jó jelszót és felhasználónevet adok meg, kiírja hogy hibás a jelszó vagy a felhasználónév, bevan jelentkezve, frissítem, megjegyeztetem magam, hogy maradjon bejelentkezve, de miután frissítem kilép a fórum accountomból... Valami ötlet hogy mi lehet a baj? Az eredeti böngészőjét használtam volna az androidnak, de semmi....
Ezt már én is felfedeztem sajnos. :( Be akartam lépni, de nem ment. A "régi" fórumon még sikerült, de már nem.
tombraidermaster1996
2012-07-09, 21:23
Már megoldottam, beléptem a fórumra alapból és bevolt jelentkezve. :)
itt http://tombraiders.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=550&Itemid=25 nem lehet meg nézni a képeket.
TheTrilogy
2012-07-14, 16:04
itt vannak nem magyar szövegek
gondoltam szólok. :o
http://kepfeltoltes.hu/120714/1178512261hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
CrashHungarian98
2012-07-16, 14:19
http://oi48.tinypic.com/20b0l5e.jpg
Miért van M betű helyett É betű? :vlol:
LOL ez nem tudom mi akar lenni... :vlol: :vlol:
tombraidermaster1996
2012-07-16, 16:08
Nekem filmek van. :D
CrashHungarian98
2012-07-16, 17:23
Mostmár nekem is jó xD
BobaFett
2012-08-16, 01:16
Az anniversary letöltéseknél, a loader és a trainernél csak egy jpg van a fileban, ami megmutatja magyarul. tehát maga a trainer/loader nincs bennük !
Valóban, gondolom bejelzett a vírusirtó, hogy gyanúsnak találta ezeket a fájlokat, és úgy lettek visszatöltve az oldalra, az exe-k nélkül.
Megbeszéljük, hogy mi legyen. :) Az a baj, hogy próbáltam szerezni máshonnan is loadert, trainert, fly-t is, de mindenhonnan bejelez a vírusirtó, amikor megnyitnám őket. Lehet, hogy téves riasztás, de lehet, hogy nem... :)
BobaFett
2012-08-16, 22:20
én végül a http://tomb-raider-anniversary.com/ -rólszedtem le, itt csak a loaderre jelzett. De véleményem szerint, ahol csak a heuresztika szürő talál valami (modosult akármi), az mind fals riasztás, márha crackröl, trainerekröl, vagy hasonlókról van szól.
Tegnap a szolgáltatónk minden oldalán lehaltak az adatbázisok, ezért nem működött semmi sem.
Gondolom a fijatalok reklamáltak ezerrel.
Ők nem fogták fel a problémát. :)
A fórumon nem lehet megnézni az összes üzenetet, mert az elsöt nem írja ki miért??:|
Ööö, ezt lehetne emberi, földi halandó nyelven is? :vlol: Nem értem, mire érted? :D
Ugy hogy meg szeretném nézni a legeslegelsö hsz-emet és nem mutatja az összeset amit leírtam:|
Igen, mert egy bizonyos idő után csak az utolsó párat mutatja. De meg vannak az üzeneteid, csak utána kell nyomozni. LOL
Én utánna nyomoztam, de az elsö hsz-em még mindig nincs megxD
Caroline
2012-08-29, 18:56
Nem nyissa meg se az oldalt se a chatet . csak nálam rossz?
Nekem a chat megy csak a föoldal nemxD
Caroline
2012-08-30, 09:00
Na már jó!!! Az oldal és a chat is
na de lehet hogy csak karbantarás lehetett?:)
Nem megy a chat, nem hoz be senkit....a chatet behozza, de senkit nem mutatxD
Nálam nem, jókérdés hogy miértxD
Szerintem valamit nagyon elállítottál. :vlol: Próbáld meg más böngészőből, hogy onnan megy-e?! :)
Chromne-on megy, de nincsen hang:|mi a francért nem megy fox-on???xD
CrashHungarian98
2012-11-29, 22:37
http://oi49.tinypic.com/14kkswj.jpg
Egy apró hiba :D
A fórum-motor egy undoritó húzásra derült fény, nem hajlandó nagybetűket egymásután tenni, hiába irok egy szót végig nagyokkal csak az első betűt hagyja annak a többit átváltja kicsire, csak úgy sikerült ha pontot és spacet tettem közéjük.
Gondolom valami automata funkció lehet kivételekkel mert bizonyos közismert dolgokat, pl PC VGA meghagy végig nagynak, lécci Roli iktasd ki ezt a marhaságot, nehogy má egy ostoba fórum-motor akarja megmondani mit hogy irjak.
Azért a helyesírás ellenőrzőt hagyd bent Akcy-nak. :):D:D
Most éppen nem megy az oldal. :(
Valami joomla hibát ír ki. OBig? :D
A szolgáltatónál van valami hiba, nem lehet FTP-re se felmászni. :(
Abban bízok, hogy a friss, fiatal joomla-szakink elhárítja a hibát. :jumper::rolleyes:
Hát attól félhecc is. Max annyit tudok, hogy majd a híreket berakom.
Nagy valószínű, ha nem lesz a Roli, megszűnik az oldal. Ilyen hibát én nemtok elhárítani a joomlában.
Vagy visszatérek a html-es oldalakhoz.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.