Teljes verzió megtekintése : Tomb Raider - Hunt for the Easter Eggs
Most így húsvét alkalmából hozni fogok nektek egy húsvéti kis "rövidke" és egyszerű pályát,bár elsősorban kisgyermekeknek ajánlom,ellenség nem lesz a pályában,bonyolult mozdulatok sem viszont szétlőhető tárgyak igen :)
Ismét Lara házánál barangolhatsz(Nyugi nem classic ház megint xD)
Story:
Lara anyjának az egyik barátnője megkérte Larát hogy keresse meg a tojásokat a háza körül amiket a húsvéti nyuszi hagyott el
Húsvéti Pálya
Letöltés:
http://trle.net/sc/levelfeatures.php?lid=2413
Remélem, hogy ezt a pályát nem fogod abbahagyni. :)
részemről egy húsvéti pályát nem pár nappal húsvét előtt kezdtem volna el, de azért én kíváncsi vagyok rá :thumb: :D
Én is csak remélni tudom, hogy nem egy újabb felesleges topic született. :)
Nyugi nem XD és úgylátszik hogy már csak a kamerák hiányoznak a ajtóknak :D És néhány helyre világítás mert nem hosszú pálya :D
Nagy kár, hogy elkapkodtad ezt a pályát is.
Itt viszont már nemérvényes az "elsőpályás" megítélés.
A világítás, a fények rendben vannak, abban javultál, de a többi.......
Nincs egy érdemleges feladat benne, egyszerűen nem lehet elakadni, így kint még topicja sem lesz. 8 perc alatt végiglehet sétálni a pályán. Írtó rövid.
A kert telezsúfolva mindennel, több gomba terem ott, mint az erdőkben. :)
A megkeresendő tojások szinte az útba akadnak, még egy bokor sem rejti őket.
És nagyon súlyos hiba, hogy a tojásokat sem számolja a játék.
Fogd fel már végre! Nem lehet pár nap, hét alatt ÉRDEMLEGES pályát készíteni.
Javaslom nézz meg pár húsvéti pályát, és meglátod a különbséget.
http://treditor.hu/kids.htm
most játszottam vele és pár dolgot ki emelnék ha nembaj :)
- a világítás javult de csak egy szobában láttam azt h Larára hatással is van. (kicsit fényesebb és csillogóbb Lara), a többiben semmi.:) a sötét szoba az viszont jó volt :D
- ha vizet használsz a pályán (medence, tó stb.) ügyelj rá h legyen egy kis perem körülötte. az életben ha így lenne kifolyna a víz a medencéből. ez itt a játékon sokat ronthat. itt nincs fizika de te egyszerűen megcsinálhatod mintha lenne ;)
- ahogy OBig is mondta a tojások nagyon szem előtt vannak. ráteszel egy bokrot ami eltakarja, egy emelvényre felteszel egy szétlőhető vázát és abba rakod bele stb., és máris ennyivel több dolga van a játékosnak :D
- a külső terek nagyon jók de ha befejeznéd őket még jobb lenne. (ha pl látszana a ház teteje egy kéménnyel) meg persze nem attól lesz jó egy soba ha tele van pakolva mindennel, legyen kevesebb, de oda illő dolog ami jól elvan helyezve :D
összességében nem rossz, de legközelebb előbb kezdj el dolgozni rajta és kicsit mássz bele a részletekbe is ;):D
SZERK.: hallgass csak OBigra, nem a levegőbe beszél;)...tudom hisz mikor én kezdtem olyan pályát küldtem neki ami el sem indult, és most annál milliószor különbet tudok csinálni :o:D segíteni akar csak hidd el :D
most tényleg, OBig már nagyon régóta van a TRLE "szakmájában", ő tudja, mit beszél. :):):)
_____
SZERK.: játszottam a pályával :D tetszettek a hangok, a színeket is jól választottad meg. a hangulattal sztem nem volt gond :) kisgyerekeknek azért nagyon jó pálya ez. :) biztos sokat dolgoztál rajta. :)
következő pályádnál több feladatot, ha lehet. most sztem vághatsz nagyobb fába is, egy könnyebb egyiptomi pályát, mondjuk? :D
KACSA!!!!!! :D
Kérésed számomra parancs :D Nyárra előrukkolok egy kisebb egyiptomival szerintem :D
OBig:
Nagyon köszönöm,persze tudom hogy igazad van
Köszönöm hogy őszinte vagy ezt leírtam neked PÜ ben is :)
DÁVID XD:
NAgyon köszönöm :)
nekem is teccet bár bevallom én is hiányoltam a jo kis logikákat hogy most hol is van az a tojás:D
a hangok jok a fényekre csak azt mondom hogy jo mert még nem tökéletes:D
de mit is pofázok én:vlol:nem is értek a TRLE-hez még 1 pályát sem csináltamxD
csak 1 szobátxD:vlol:
szívesen :D próbáltam építő jellegű tanácsokat adni :)
várjuk azt az egyiptomi pályát :D előtte játssz végig párat aminek 8as feletti értékelése van abból már lehet jó ötleteket is szerezni plusz nagyjából ad egy képet, hogy milyen is legyen az az egyiptomi pálya ;):D
nekem is teccet bár bevallom én is hiányoltam a jo kis logikákat hogy most hol is van az a tojás:D
a hangok jok a fényekre csak azt mondom hogy jo mert még nem tökéletes:D
de mit is pofázok én:vlol:nem is értek a TRLE-hez még 1 pályát sem csináltamxD
csak 1 szobátxD:vlol:
YzaaA:
Komolyan mondom:
Nagyon szépen köszönöm :) Akkor is igenis sokat jelent hiába hogy nem csináltál még egyet sem
KÖSZÖNÖM :D
Wdavid: Most gondoltam csak gyakorlás képpen csinálok egy Artúr királyos pályát :D De az csak egy "látvány" pálya lesz Artúr király sírja,excalibur :D
:jumper::jumper: És Mellesleg.....Roli AOD os ruháját fogom használni valószínű :D E pillanatban amúgy a trle t töltöm megint mert kell az eredeti script XD
Crash82, ha már szóba kerültek a terveid... :)
Nos, te, mint a TRLE-sek ifjabb generációjából származó emberke, számba vehetnél olyan helyszíneket/eseményeket, amik még nem voltak. :o
És ez egy kicsit szól a többi TRLE-shez is, de nem bántásból mondom. Kicsit már uncsi, hogy mindig eddigi TR-kből van minden. :o Hisz annyi hely van még ezen a bolygón... :o
Szóval az "újoncok" előrukkolhatnának valamivel.
...
Na jó, én elbújtam. Meg leszek kövezve. :vlol:
trsearch-en fent van az eredeti TR4 script :D
Michele: igazad van :D vannak olyan helyszínek amiken nagyon kevés vagy egyáltalán nem is játszódik TR pálya :) Cambodia, Mexicó stb :D
Keresd meg Attila kardját. :)
Mondjuk köbö Vajdahunyadvár alatt. :)
...
Michele: Na jó, én elbújtam. Meg leszek kövezve.
Nem épp ellenkezőleg igazad van....de csináltak már artúr királyos pályát ? XD Mondjuk csak gyakorlás képpen csinálom de ha akartok képeket mondjátok IGEN XD mert nem hiszem hogy kiadom normális pályának
kimondottad Artúr királyos pálya ha jól tudom csak készülőben van, de angliai témájú már van :D
Magyarország !!!! olyan aszem csak 1 van :D
Magyarország !!!! olyan aszem csak 1 van :D
xO tényleg!
Jaja :D
Amúgy eddig 6.25-nél állnak az értékelések :) Jobb, mint az előző pályánál.
Jesszusom :D ez nagyon cuki játék xD :thumb:
(Énis akarok egy pályát xD)
Ó Tenk júúúúúúú :D lol (thank you)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.