Tomb Raider 5 - Chronicles Csalások

PC és Macintosh végtelen kis medipack:
Mentsd el a játékot (a biztonság kedvéért). A csaláshoz sikeres végrehajtásához szükséges, hogy az életerõd 100% alatt legyen ÉS csak 1 db kis medipackod legyen. Nyisd meg a Leltárt és menj a Kis-medipack ikonra. Tartsd lenyomva a Num Pad-on lévõ "0" gombot, majd egyidejûleg nyomd le a betûk feletti "0"-t is. Ekkor a medipack alatti szöveg "1x small medipack"-ról "small medipack"-ra változik. Nyomd le az Entert, Lara sóhajt. Lépj vissza a Leltárba, ha a csalás sikeres volt, a medipack alatti felirat "Unlimited small medipacks"-ra változott.

PC és Macintosh végtelen nagy medipack:
Mentsd el a játékot (a biztonság kedvéért). A csaláshoz sikeres végrehajtásához szükséges, hogy az életerõd 100% alatt legyen ÉS csak 1 db nagy medipackod legyen. Nyisd meg a Leltárt és menj a Nagy-medipack ikonra. Tartsd lenyomva a Num Pad-on lévõ "0" gombot, majd egyidejûleg nyomd le a betûk feletti "9"-et is. Ekkor a nagy medipack alatti szöveg "1x large medipack"-ról "large medipack"-ra változik. Nyomd le az Entert, Lara sóhajt. Lépj vissza a Leltárba, ha a csalás sikeres volt, a medipack alatti felirat "Unlimited large medipacks"-ra változott.

!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki õket a rendes nyíl billentyûkkel is.

PlayStation minden tárgy:
Nyisd meg a Leltárt és menj az órára. Tartsd lenyomva a következõket: L1 + L2 + R1 + R2 + Le. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened (kulcsok, begyûjtendõ tárgyak is).

PlayStation minden tárgy (Béta verzió):
Nyisd meg a Leltárt és menj a Nagy-medipackra. Tartsd lenyomva a következõket: L1 + L2 + R1 + R2 + Le. Utána nyomd le a háromszöget. Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened (kulcsok, begyûjtendõ tárgyak is).

PlayStation minden fegyver, végtelen lõszer és medipack:
Nyisd meg a Leltárt és menj az órára. Tartsd lenyomva a következõket: L1 + L2 + R1 + R2 + Fel. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened.
PlayStation minden fegyver, végtelen lõszer és medipack (Béta verzió):
Nyisd meg a Leltárt és menj a Kis-medipackra. Tartsd lenyomva a következõket: L1 + L2 + R1 + R2 + Fel. Utána nyomd le a háromszöget. Lépj ki a Leltárból, most már megvan mindened.

PlayStation pályaugrás:
Ezeknek a csalásoknak a segítségével az egyes helyszínek elsõ pályájára ugorhatsz.
- Orosz bázis: A fõmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva L1-et, majd egyidejûleg nyomd le az X-et is. (Egyes verzióknál L1 + Fel, aztán X.)
- Irország: A fõmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva L2-et, majd egyidejûleg nyomd le az X-et is. (Egyes verzióknál L2 + Fel, aztán X.)
- VCI központ: A fõmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva R1-et, majd egyidejûleg nyomd le az X-et is. (Egyes verzióknál R1 + Fel, aztán X.)

PlayStation FMV filmek megnézése (Béta verzió):
A fõmenüben nyomd le egyszerre a Selectet és az R2-t.

PlayStation hozzáférés az extrákhoz:
Nyisd meg a Leltárt, és menj az órára. Nyomd le egyszerre a következõket: L1 + L2 + R1 + R2 + Le + Kör, aztán nyomd le a háromszöget. Menj ki a menübõl, most már látod a "Special Features" menüpontot.

Dreamcast pályaugrás:
Ezeknek a csalásoknak a segítségével az egyes helyszínek elsõ pályájára ugorhatsz.
- Orosz bázis: A fõmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva az L-t és R-t, és nyomd be a
Le gombot. Tartsd nyomva a gombokat, míg a pálya be nem töltõdik.
- Írország: A fõmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva az L-t és R-t, és nyomd be a
Bal gombot. Tartsd nyomva a gombokat, mig a pálya be nem töltõdik.
- VCI központ: A fõmenüben menj a New Game menüpontra. Tartsd lenyomva az L-t és R-t, és nyomd be a
Jobb gombot. Tartsd nyomva a gombokat, míg a pálya be nem töltõdik.

Dreamcast hozzáférés az extrákhoz:

Nyisd meg a Leltárt és menj az órára. Tartsd lenyomva az Y-t, amíg a "Secrets" mezõ "36/36"-ra nem változik. Innentõl fogva a fõmenüben megjelenik a "Special Features" menüpont.



Twitter response: "Could not authenticate you."