Tomb Raider 3 - Helyszínek

TR3 - Lara otthonaLARA OTTHONA

A Tomb Raider III-as Lara háza tartalmazza a legnagyobb gyakorló részt. Itt kipróbálhatjuk Lara új mozdulatait. Ha feladatot szeretnénk teljesíteni, akkor majd a trófeaszobát kell kinyitnunk, ahol Lara korábbi kalandjaiban szerzett ereklyéket tekinthetjük meg.



 


TR3 - IndiaINDIA

Az egész játékot Indiába dzsungelében kezdjük, ahol Lara az Infada kõ után kutat. A sok futás, gyaloglás után a 3. pályát már inkább a quaddal kell teljesítenünk, sok mindenki örömére. A fõellenségünk itt az elmebeteg Tony lesz, akivel a játék elején összefutottunk.

1. pálya: Jungle

2. pálya: Temple Ruins

3. pálya: The River Ganges

4. pálya: Caves Of Kaliya


 

TR3 - NevadaNEVADA

A nevadai sivatagban bóklászunk, ahol még az 51-es területre (Area 51) is eljutunk. Kiderülnek a rejtett igazságok, UFO roncsokkal, valamint földönkívüliekkel is összefutunk… Az Element 115-ért érkeztünk, amit meg is kapunk.

5. pálya: Nevada Desert

6. pálya: High Security Compound

7. pálya: Area 51


TR3 - South Pacific IslandsSOUTH PACIFIC ISLANDS

Puna Templomát keressük, de nem lesz egyszerû feladatunk.. Kanniábálok, raptorok, bennszülöttek, és több idegesítõ lények nehezítik kalandunkat.

8. pálya: Coastal Village

9. pálya: Crash Site

10. pálya: Madubu Gorge

11. pálya: Temple of Puna


 

TR3 - LondonLONDON

Épülettetõkön, csatornákban, metró alagutakban, múzeumban, katedrálisban kalandozunk, hogy az Eye of Isis-t (és ezzel az utolsó darabot) megszerezzük.

Sophiát kell megkeresnünk, és megölnünk, mert nála van a darab. Sötét titkok derülnek ki róla…

12. pálya: Thames Wharf

13. pálya: Aldwych

14. pálya: Lud's Gate

15. pálya: City


TR3 - AntarcticaANTARCTICA

A repülõnk, amivel érkeztünk, lezuhan. Szerencsére a kényszerleszállás az RX-Tech bázisához elég közel történt, így Lara gyalog is megérkezhet céljához. Úgy tûnik, a cég embereit nem értesítették a szokatlan látogatóról, ugyanis hõsiesen védik a környéket. Larát kicsit meglepi ez a fogadtatás, de nem habozik túl sokat és legázolja esélytelen ellenfeleit. Komolyabb megrázkódtatást csak az okoz neki, mikor egy furcsa emberszerû mutáns próbálja kénköves leheletével levenni a lábáról. Úgy tûnik, Dr. Willard is belefogott a kísérletezésbe. Lara már az egész RX-Tech bázist bejárta, amikor végül egy barakkban szembetalálja magát az éppen falatozó Willarddal. Kiderül, hogy Willard gonosz célra akarja a köveket felhasználni. Larára ráborítja az asztalt, és megszökik az ereklyékkel… Feladatunk visszaszerezni õket, és elpusztítani a mutáns pókká változott orvost…

16. pálya: Antarctica

17. pálya: RX-Tech Mines

18. pálya: Lost City of Tinnos

19. pálya: Meteorite Cavern


 

TR3 - All HallowsALL HALLOWS

Ha a játékban mind az 59 secretet megszereztük, megnyílik ez a pálya is, ahol Londonban, a katedrálisban kalandozunk.


Twitter response: "Could not authenticate you."