Lezárult a Tomb Raider Suite Kickstarter kampánya (frissítve)

trsuite_siker.jpg

Már csak 3 nap maradt hátra a Tomb Raider Suite Kickstarter kampányának lezárásáig, ez az utolsó lehetőség az album elkészültének támogatására. Ha a kampány sikerrel zárul, egy igazán különleges album készülne el, ami az eredeti zeneszerző, Nathan McCree által felújított, kibővített formában tartalmazná az első három Tomb Raider játék legjobb zenéit. (Az albumról részletesen itt olvashattok, és bele is hallgathattok.)

Friss: a szükséges pénzösszeg a határidő lejárta előtt egy nappal összegyűlt, sőt, a 160 ezres célt túl is teljesítette, összesen 194,120 angol fontot (kb. 68 millió Ft) gyűjtöttek össze a rajongók, ami nagyszerű! A befolyt plusz pénzösszegből könnyen lehet, hogy jut a zenekar és a kórus bővítésére, esetleg a további célok megvalósítására is (az eredeti soundtrack felvétele, dokumentumfilm). Minden Tomb Raider rajongó nagy sikernek könyvelheti el ezt a pillanatot, várjuk a további fejleményeket az albummal kapcsolatban. :)

 

>> Tovább a Kickstarterhez <<

A kampány kezdete óta rengeteg új jutalommal bővült a repertoár, ezeket a különleges tárgyakat csak és kizárólag a Kickstarter keretein belül lehet beszerezni. Ráadásul mindenki, aki legalább 5 fonttal (kb. 1800 Ft) támogatja az albumot, megnyerheti a 100 darab egyedi "Gold Ultimate Edition" CD vagy hanglemez egyikét. Már azért is megéri a dolog, mert 15 fontért (kb. 5200 Ft) magát az albumot is megkapjátok, így később ezt nem kell már külön megvásárolni. A bezsebelhető jutalmakat az alábbi képen láthatjátok (a pólóméretet, színt és mintát a kampány végén egy kérdőív kitöltésével adhatjátok majd meg):

TRSuite_rewards.jpg

Az alábbi magyar feliratos videóban pedig maga a zeneszerző osztja meg gondolatait az albummal kapcsolatban:

Megjegyeznénk, hogy ha lezáráskor a kampány nem éri el a 160,000 fontot, a felajánlott pénzösszegek nem kerülnek levonásra és nem jutnak el az alkotóhoz, így az album sem valósul meg! Épp ezért az utolsó hajrá rendkívül izgalmas és fontos momentum lesz. (Szerk.: de szerencsére emiatt már nem kell aggódnunk.)

Twitter response: "Could not authenticate you."