Egy karácsonyi pálya: On the Mountain of Presents

otm_trle.jpg

Amíg nincsenek folyamatos hírek a következő TR játékkal kapcsolatban, addig hadd mutassuk be Nektek az eddig megjelent karácsonyi szerkesztett pályák közül az eddigi legjobbat, unaloműzés ellen!

 

Története:

Egy rózsaszín törp, aki Télapó segítője, belefut egy balesetbe. Amíg az ajándékokat nem kézbesítik, egy kastélyban tartják azokat biztonságban, az Északi-sarkon. De a kicsi rózsaszín törp véletlenül bezárta a kapukat, így a terem bezárult. Most vajon ki tudná az ajtókat újból kinyitni? Nos, ez elég nyilvánvaló, a kedvenc hősnőnk, Lara Croft. Tehát habozás nélkül el is indult Lara a kastély felé.

Review:

Remek kaland volt ez a három pályás szint. Az első pálya amolyan tréningpálya, megtanuljuk a nagy ugrásokat felfelé, és nekifutásból előre is-. Ez utóbbi nem fog kelleni a második pályán, itt csak bemutatja a készítő. Ellenség nincs, és fegyverünk sem. De vigyázzunk, fáklyát-gyertyát is csak kettőt kapunk, így spóroljunk vele. Egyáltalán nem lineáris a pálya. A lényeg, hogy megszerezzük kotyvasztáshoz a belevalókat. Felolvasztott vizet, bort, és egy varázsgyűrű varázsporát. Az elkészült főzetet sem mindegy hova visszük, hisz a foglalata is láthatatlan. Szóval a pálya okoz némi fejtörést, le-fel bóklászást. Viszont remek hangulata van a pályának, még az ördög is ajándékot kap. Két secret is van a pályán, a második megszerzése okozott gondot, mert nem mindegy, mikor szerezzük meg a hozzá való piros kulcsot. Viszont ha megszereztük mind a kettőt, kapunk egy kis bónuszpályát. :) Az sem egyszerű. Ott már használni kell a gyorsfutásos ugrást, és a felfelé ugrás kapaszkodásból-t is. Ne hagyja ki senki eme kis remekművet.

A pályát letöltheted, és a leírást megtalálod: ITT

OBig

Twitter response: "Could not authenticate you."