BtB2015 - Sanctuary of Chaos

És itt a következő tavalyi BTB-s pálya végigjátszása. Nem könnyú ez a remek kaland, kezdőknek nem ajánlom.sanctuaryofchaos thumb

Készítő: Mateusz (Joel)

Történet:

Káosz, az ősi üresség, nem más, mint egy alaktalan, formázatlan tér. Magában hordozza azt az anyagot is, mely az általunk ismert világban szétválassza a rendet a rendellenességektől. Sajnos a teremtés ideje hamarosan véget ér. A világunkat védelmező ősi erők gyengülnek, a Káosz hamarosan elterjed, és hatalmas károkat okoz. Az általunk hitt valóság veszélybe került, lehetséges, hogy a mélységbe zuhanunk. Ráadásul a közelmúltban néhány embernek látomása volt a teljes pusztulásról. Az egyikük, Lara Croft úgy döntött, hogy felkeresi azt a helyet, amelyet a látomásában látott – a Káosz Szentélyét, valahol Görögországban. Vajon meg tudja akadályozni a Káosz elterjedését és meg fogja menteni világunkat újra?

A végigjátszást Itt megnézheted:

Vélemény:

Kezdő játékosoknak nem ajánlanám ezt a pályát, nehéz ugrások, időre futások, csapdák tömkelege jellemzi. Feladatunk bejutni a Káosz Szentélyébe, ahol 4 szobrot kell felkutatnunk ahhoz, hogy megnyissunk egy átjárót és legyőzzük minden baj okozóját, a Medúzát. A kismedi itt Orange Juice, a nagymedi Ambrosia. Meg lehet oldani a használatuk nélkül is a pályát, de akkor nagyon vigyázni kell a sérülésekkel, sok helyen bizony magas helyekről fogunk leesni, sérüléseket elszenvedve. A harcokat próbáljuk meg sérülések nélkül letudni, megoldható. Rengeteg ellenfélel fogunk találkozni, de fegyvert és lőszert is találunk bőven. Miénk lesz a Shotgun, az Uzi, az Íj és a Magnum is, valamint a LaserSight is, hiszen célzott lövéseket is le kell adni a kaland során. 4 secret van elrejtve, 4 Olympic Laurel, de az egyik megszerzéséhez szükségünk lesz a Fáklyára is.

Twitter response: "Could not authenticate you."