BtB 2015 - Dionysian Rite

Ugyan már megjelentek az idei Perzsiában játszódó BtB-s pályák, ám nekünk még elmaradásunk van a tavalyiakkal is. Ezért hát bemutatnék azok közül egy remek, Görögországi kalandot.  dionysian rite thumb

Készítő: Adrian Stachowiak (Ader)

Történet:

Elkida, egy görög város híres volt a különleges boráról, de az utóbbi időben, egy súlyos ivászat után, minden lakosa eltűnt. Lara úgy dönt, hogy kivizsgálja az ügyet, mert azt gondolja, hogy egy bizonyos ősi részeges istent lehet felelősségre vonni a történtekért.

A végigjátszást itt megnézheted:

Vélemény:

Egy elhagyatott kis görög városkában kalandozunk, célunk, az eltűnt lakosság felkutatása, valamint kiszabadítása. Ebben pár hárpia, kecske, gladiátor, tűzszellem, valamint a végén 2 Minotaurusz próbál akadályozni minket, de megkapjuk ellenük a Shotgun-t, az Uzi-t, valamint a Zeus’ Thunderbolt-ot is. A kismedit itt Orange Juice, a nagymedit pedig Dionysian Wine helyettesíti. A játék folyamán sajnos egyet el kell használnunk belőlük mindenképp, hiszen a vázatologatás közben a karók igen súlyosan megsebeznek minket. Kár ezért. Egyetlen secret található a kalandban, de ennek megszerzése összetett dolog, bizony nem egyszerű, a Fáklyát is többször kell használnunk hozzá.

Twitter response: "Could not authenticate you."