Jövő héten megjelenik a Rise of the Tomb Raider: 20 Years Celebration

20year_launch.png

Alig pár nap van hátra, és kedden belevethetjük magunkat a Rise of the Tomb Raider mindent magába foglaló kiadásába, mely egyúttal a Tomb Raider franchise 20-ik évfordulóját is hivatott megünnepelni. A napokban számos nyalánksággal kedveskedtek nekünk, többek között kikerültek az új achievementek/teljesítmények, kaptunk 11 vadonatúj képet és pár órája befutott a launch trailer is.

Ha az eddigi 113! teljesítmény kevés volt a Rise-hoz, akkor az újonnan érkezők biztosan elnyerik majd a tetszéseteket, mert összesen kereken 30 újat szerezhetünk meg. 10 a Blood Ties/Vérkötelék DLC-hez, 19 a Túlélő mód társas változatához, és 1 a főjátékhoz. A Rise almenüjében már megtekinthetitek őket, természetesen magyarul is lefordítva az angolul kevésbé tudók számára. Igazi nagy spoilerek nincsenek bennük, ellenben két easter egg is helyett kapott. A hivatalos hozzájuk tartozó mini-képekre még várni kell.

Az alábbi képeken pedig újfent megcsodálhatjuk a Rise gyönyörű és élethű grafikáját, látványvilágát. Szó se róla, tényleg szemet gyönyörködtetőek, némelyik akár koncepciós rajzként is megállná a helyét.

Az utolsó 3 perces vagány trailerben, mely értelemszerűen egy kicsit spoileres, a készítők remekül összefoglalták, hogy mi minden jó dolog vár ránk jövő hét kedden. Az összes megjelent DLC, az összes megjelent ruha, minden kiegészítő... de ha bővebben szeretnétek olvasni ezekről, akkor ajánljuk figyelmetekbe az erről készült részletes cikkünket.

Twitter response: "Could not authenticate you."