Beindult a Tomb Raider dömping

Alig több, mint 18 nap választ minket el a Rise of the Tomb Raider: 20 Years Celebration kiadásától, a Crystal Dynamics pedig gőzerővel készül eme történelmi pillanatra. De kezdjük sorjában. Először is immáron magyar felirattal élvezhetitek a Woman Vs. Wild negyedik részét, melyben Rich Briggs avatott be minket a közelgő Blood Ties - Vérkötelékek DLC titkaiba. Érthető is a rajongók érdeklődése, hiszen oly sok éve nem jártunk már a Croft Manor falai között, korábbi információkból pedig azt is tudni lehet, hogy Lara felfedezi azt a szobát, amit még a saját apja is titokban tartott előtte... A készítők egy egyperces ízelítő videóval is kedveskednek számunkra, melyben Lara klasszikus öltözeteit vehetjük szemügyre - pár kisebb spoiler akad azért a videóban:

Flickr oldalukon utolérte magát a CD, így felkerült a Rise fankitje is. Az első résztől kezdve, mostmár csemegézhettek az összes nagy Tomb Raider játékok korábbi rendereiből, tervrajzaiból és képeiből. A TR képregények ismerőinek talán nem kell bemutatni Andy Parkot, aki a 20. évforduló tiszteletére egy új rajzzal kedveskedett nekünk, a rajongóknak. Ezúttal a Tomb Raider 3-ból már jól ismert antarktiszi ruhába öltöztetett Lara veszi fel a küzdelmet az elé tornyosuló akadályokkal.

andypark.jpg

A tegnapi napon megtörtént az a jeles dolog, mely minden játékfejlesztő és játékos álma - aranylemezre került a játék! :) Innentől kezdve nincs visszaút, beindult a sokszorosítás. A hazai boltokban már előrendelhető a Rise új, mindent magába foglaló változatai. Hamarosan itt van október 11., Ti felkészültetek a nagy kalandra?

Twitter response: "Could not authenticate you."