Megérkezett a negyedik (kisebb) patch PC-re

fixes4.jpg

Itt a negyedik patch, vele pedig a 3D támogatás is bekerült a játékba. A sztereoszkópikus 3D megjelenítés sokak kedvence volt az előző játékban, megjelenéskor azonban a Rise of the Tomb Raiderben nem volt ilyen lehetőség, egészen mostanáig. A Steam verzió NVIDIA 3DVision és AMD HD3D támogatást kapott, a Windows Store változatba pedig Windows DXGI 1.2 Stereo 3D támogatás kerül. A kisebb javításokon és optimizáción kívül a Steames teljesítményeket is javították - több achievement is hibás volt, ezeket visszamenőleg megkapják azok a játékosok, akik emiatt rosszul jártak, és egy-egy teljesítményük kimaradt a játék során.

A patch automatikusan letöltésre kerül a játék indításakor. Ha a javítás nem töltődik le, indítsd újra a Steam klienst, vagy manuálisan keresd ki a frissítést a Windows áruházban (a Windows Store javítás kicsit később érkezik ismét).

Ha esetleg problémád adódna a javításnak köszönhetően, visszaléphetsz a korábbi verzióhoz Steamen. (A könyvtárban jobb klikk a Rise of the Tomb Raiderre, Beállítások - Béta - válaszd ki a 623.2 verziót.)

Twitter response: "Could not authenticate you."