Itt a következő Rise patch PC-re

fixes.jpg Nem mondhatjuk, hogy a Nixxes nem veszi komolyan a munkáját, hiszen alig telt el egy hét az első PC-s patch óta, máris letölthetővé vált a következő, közel 200 megás patch. Ám a játék utógondozása még egyáltalán nem fejeződött be itt, hiszen a csapat megerősítette, hogy a közeljövőben újabb javítások fognak még megjelenni, hogy a lehető legjobb élményként tudjuk élvezni Lara legújabb kalandját...

 

Főbb javítások:

  • immáron teljesen kijavították a térképet, mert eddig előfordult, hogy nem mutatta jól az adott helyszínt, vagy rossz helyszínt mutatott
  • javítva a Shift+Tab billentyűkombináció exkluzív teljes képernyőnél, ami a játék beragadásához vezetett (csak Steames verzióra vonatkozik)
  • kijavították az NPC-k ruháin észrevehető glitchet, ami NVidia 6x0 és 7x0-as szériájú kártyákon fordult elő
  • fixálva lett a ritkán, de előforduló "DX11 Internal Heap" nevű crash hiba is
  • bekerült egy új opció, ami csökkenti a játékbeli kamera rezgését (ez opcionálisan ki-be kapcsolható).

Ezen kívül még számos kisebb hibát és bugot kiirtottak, illetve még jobban optimalizálásra került az egész rendszer is. A teljes listát itt tudod megtekinteni. A javítás automatikusan letöltésre kerül a játék indításakor. Ha a javítás nem töltődik le, indítsd újra a Steam klienst. Egyelőre még csak Steamre telepíthető a patch, de néhány napon belül a Windows Store-osok is letölthetik ezt a javítást, ami automatikusan letöltődik majd.

Ha esetleg problémád adódna a javításnak köszönhetően, visszaléphetsz a korábbi verzióhoz Steamen. (A könyvtárban jobb klikk a Rise of the Tomb Raiderre, Beállítások - Béta - válaszd ki a 610.1 verziót.)

Twitter response: "Could not authenticate you."