Lara szülinapi Nyereményjátéka (frissítve)

Nagy nap ez a mai minden Tomb Raider rajongó számára, hiszen az eredeti biográfia szerint kedvenc Hősnőnk ma ünnepli a 49-ik születésnapját! Boldog Szülinapot Neked, Lara! :) Fun fact, hogy a Crystal Dynamics már tavaly is egy jópofa dologgal emlékezett meg erről a jeles napról a Rise of the Tomb Raiderben. És ha már pont erre a szép napra esett ez a nagy esemény, akkor szeretnénk megragadni az alkalmat és mindenkinek Boldog Valentin napot kívánni! :) Lám, már két nagyon jó dolog történt ma, azonban megpróbáljuk még szebbé varázsolni ezt a keddi napot Számotokra, és ezennel kihirdetjük a következő nyereményjátékunkat is!

ps4_nyeremenyjatek.jpg

Friss: a nyereményjáték lezárult, bővebben ezen a linken keresztül olvashattok róla.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, hiszen biztosan vártátok már, és ahogy a tegnapi Facebookos hírünkben utaltunk rá, a nyeremények ezúttal igencsak értékesek lesznek, hiszen a Crystal Dynamics-nek köszönhetően 3 db PS4-es Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration kód találhat most gazdára, ezért vágjunk is bele!

A három (csak európai régióban felhasználható!) kód valamelyike a következőképpen kerülhet hozzátok:

1. Találd ki, mi a tyúkok sorsa!

Az alábbi videóban, melyet régi társunk, mrique készített, láthattok egy rövid részletet a játékból, egy kis humorral fűszerezve. A feladat, mely egy kis könnyítést kapott, nagyon egyszerű: fejtsétek meg, hogy a játék során mit kell csinálni a csirkékkel, ha egy kis plusz XP-t szeretnétek kapni. (Kis segítség: a megoldás a videóban is elhangzik.) Az nyer, aki a leggyorsabban küldi el a helyes megfejtést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy üzenetben Facebookon keresztül.
Friss: itt is megtalálta a kód a gazdáját Juhász Boglárka személyében, neki is szívből gratulálunk! És természetesen még mindig szabad a harmadik kódunk, úgyhogy próbálkozzatok csak bátran!

2. Keresd Larát a képen!

Drlecter is készült Számotokra egy kis "kedveskedéssel", ő egy képet prezentált erre az alkalomra. A feladat itt sem lesz bonyolult, mindössze annyi, hogy a lenti képen találjátok meg Larát. Az nyer, aki a leggyorsabban küldi el a helyes megfejtést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Nagyon fontos! Csak és kizárólag azokat a megfejtéseket tudjuk elfogadni, amelyekben vagy pontosan le van írva Lara helye, vagy valamilyen módon (pl. Paint, Photoshop) meg van jelölve!
Friss: villámgyorsan meglett a megfejtés Geiger István személyében, gratulálunk neki! (megoldás) A harmadik kódot még meg lehet nyerni!

keresd_larat.jpg

(Katt a képre a teljes méretért!)

3. Nevezz és nyerj!

A harmadik feladat sem lesz nehéz. Az alább látható felületen keresztül tudtok nevezni a nyereményért Facebookon keresztül vagy a neved és e-mail címed megadásával. Ezen felül három egyszerű dolgot tudtok még tenni (szintén ezen a felületen keresztül), ezek ugyan nem kötelezők, de növelhetitek az esélyeiteket. Az első, hogy követtek minket Twitteren, a második, hogy tweetelitek ezt a hírt, a harmadik pedig, hogy meglátogatjátok a Facebook oldalunkat. (Szintén nem kötelező, de minden kedvelést és megosztást nagyon szépen megköszönünk, hiszen ez egy nagyszerű visszajelzés lehet Tőletek!) Erre egészen vasárnap éjfélig lesz lehetőségetek, utána a rendszer véletlenszerűen sorsolja ki a szerencsés nyertest.
Friss: a nyereményjáték lezárult, a rendszer kisorsolta a szerencsés nyertest, akit Kovács Zoltán személyében köszönthetünk és egyúttal gratulálunk neki is! 

a Rafflecopter giveaway


Ha bármi probléma merülne fel az e-mailes rendszerrel, akkor nyugodtan jelezzetek nekünk vissza bárhol máshol!
Igyekszünk minél hamarabb frissíteni ezt a cikket, így pontosan látni fogjátok, ha valamelyik játékra már érkezett helyes megfejtés. Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Akik pedig nem nyernének most, vagy lemaradnának a nyereményjátékról, ne csüggedjenek, ugyanis bőven lesz még ilyenben lehetőségük részt venni! :)

Twitter response: "Could not authenticate you."