Megjelent a Lara Croft GO PS4-en, PS Vitán és Steamen

lcgo_mirror.jpg

A PlayStation Experience után már tényleg senki nem bánhatja, hogy kitartott a PS mellett, ráadásul az eseményen nem csupán olyan játékok előzetesei kerültek sorra, mint például a Last of Us II, hanem a Lara Croft GO új előzetese is befutott.

Ezzel egyetemben a díjnyertes logikai mobiljáték december 3-án már meg is jelent PlayStation 4-en és PlayStation Vitán, a mai naptól pedig Steamen is meg lehet vásárolni. És ez még nem minden!

Egy új kiegészítő is érkezik "Mirror of Spirits" néven, melyet a KO_OP stúdió fejlesztett. Ez 3 hónapig csak PlayStation-ön lesz elérhető, Steamre az exkluzivitás időszakának lejárta után, 2017. március 3-án fog csak megjelenni. A kiegészítő 25 új fejtörővel kecsegtet, új kihívások elé állít, új ereklyét rakhatsz össze, mely egy öltözettel is megajándékoz, a teljesítményvadászok számára pedig újabb achievementekkel bővül az eddigi repertoár.

Az új kiegészítő, ahogy a közelmúltban megjelent Blood Ties DLC is, egy ismerős helyszínen, Lara otthonában játszódik. A trófeateremben Lara véletlenül felszabadítja a Lelkek Tükrének erejét, így egy újabb kalandba csöppen bele, mely során a való világ és a lelkek birodalma között ragadt Croft Manorban kell barangolnia és kiutat találnia. Útja során számos utalást találhattok a klasszikus Tomb Raider játékokra, csakúgy mint a fent említett DLC-ben is.

Twitter response: "Could not authenticate you."