Újabb hatalmas Tomb Raider leárazások Steamen

steam_rottr60.jpg

Ismét egy nagyon jó hírrel szolgálhatunk Nektek, ugyanis a Square Enix egy nagyszabású akciót tart most a Steamen, melynek keretein belül az összes Tomb Raider és Lara Croft játék igen nagy árengedménnyel kapható most. Külön érdekesség, hogy a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration most vásárolható meg a legolcsóbban (20 Euró), ugyanis -60%-os engedményt eddig még sosem kapott. Mindegyik más játék a szokásos -75%-ot kapta meg. Mi mindig el szoktuk mondani, és most sem lesz másként, hogy ennyi pénzért ezek a kalandok tényleg az ajándék kategóriába tartoznak - és ezt minden elfogultság nélkül mondhatjuk!

Külön meg szeretnénk említeni a Lara Croft GO-t, mely -50%-ot kapott, így csupán 5 Euróért lehet a tiétek. Aki szereti a jó kis fejtörőket, ne hagyja ki, mert biztos, hogy lesz néhány olyan rész, ami megdolgoztatja majd az agytekervényeket! :)

Ha pedig netalántán PS4-re szeretnétek megszerezni a játékot, akkor forduljatok hozzánk bizalommal, és vegyetek részt Lara szülinapi nyereményjátékában, ugyanis az egyik kódunk még keresi a becses gazdáját!

Nem árt sietni, mert az akció február 20-án lejár! Mindenkinek jó játékot kívánunk! 

Twitter response: "Could not authenticate you."