Tomb Raider 2 Fan Remake

| .

nicobass_thumb.jpgGőzerővel készül Lara ’97-es kalandjának a felturbózott, Unreal 4 engines változata Nicobass által. A Lara modell és mozgáskultúra az Anniversary részből lett átemelve és a checkpoint rendszer is az említett epizódét fogja követni.

Akár az említett Anniversary, ez a játék sem csupán egy szebben textúrázott Tomb Raider II lesz, hanem egy teljesen újragondolt remake. A grafika mellett a régi zenéket is újrakomponálják a lelkes fanok. Demo még nincs, de a kínai nagy falas helikopteres beköszöntőt már megnézhetitek - számos gyönyörű screenshot kíséretében. (Az első pálya nagy része egyébként már készen van.) A Cikk folytatására klikkelve rengeteg videót nézhettek meg a projektből.

A teljes fejlesztőcsapat két szorgalmas rajongóból áll.

Egyelőre azért van egyedül a fejlesztő (egy zeneszerzővel társulva), mert a saját portfóliójaként szeretné felhasználni az első pályát. Ha az elkészült, utána már valószínűleg elfogadja mások segítségét a teljes játék remakeléséhez.

Bővebb infók a projekt állapotáról:

http://tombraider-dox.com/

https://www.facebook.com/TombRaiderDox/

Képek:

Videók:






 

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.