Tomb Raider érdekességek az E3-ról + további évfordulók

| .

Nincs igazi Tomb Raider jó kis sírok nélkül, ezért a Crystal Dynamics az idei E3-on egy nosztalgikus hangvételű előadás keretein belül játékonként összeválogatta a rajongók 10 legkedveltebb pályáját, melyekről Meagan Marie, Jade Jolie (streamer) és Raymond Croft (cosplayer) emlékezett meg és anekdotázott egyet. Olyan klasszikusok kerültek a dicső listába, mint a TR1 - Lost Valley, TR2 - Barkhang Monastery, TR3 - Temple Ruins, TR4 - Tomb of Semerkhet, TR Chronicles - Labyrinth, Angel of Darkness - The Hall of Seasons, az újabb részek közül pedig a Legend - King Arthur's Tomb, Anniversary - St. Francis Folly, Underworld - Southern Mexico, TR2013 - Chasm Monastery és a Rise of the Tomb Raider - Flooded Archives. Sok szép emlék kötődik hozzájuk, igaz? :)

Egyébiránt pedig az E3 óta folyamatosan töltögetik fel a jobbnál jobb érdekességeket és eleddig soha nem látott videókat a hivatalos YouTube csatornájukra. Ha eddig nem tetted volna, akkor itt a remek alkalom, hogy feliratkozz rájuk. Felkerült egy korai Alpha Footage videó a TR1-ből, ami egy újonnan előkerült darab, mert bár láttunk már hasonlót, de ebbe a verzióba eddig még nem pillanthattunk bele.

Továbbá a TR1-ből megnézhettek egy promo clipet, egy korai teasert és egy törölt FMV-t is. A videókat a PlanetLara őrizte meg.

Flickr oldaluk is szépen bővül, a CD folyamatosan rakosgatja fel az első négy TR-ből a bannereket, screeshotokat és rendereket, a lista pedig folyamatosan bővülni fog a többi játékkal is. Íme a jelenleg elérhető fan kitek listája:

 

Évfordulók

Előző hét pénteken a Angel of Darkness ünnepelte az európai bemutatásának 13. évfordulóját, a mai napon pedig az első Tomb Raider film teszi ezt a maga 15. évfordulójával, hiszen nálunk pontosan tizenöt éve ezen a napon mutatták be Lara első filmes kalandját, melyben az Illuminatival került szembe.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.