Új infók a készülő Tomb Raider könyvről

| .

Ahogy korábban már írtuk, a Crystal Dynamics a 20-ik évfordulót egy új könyvvel is meg szeretné ünnepelni, ami a 20 Years of Tomb Raider címet kapta. A könyv egy igazi csemege lesz minden TR rajongó számára, ugyanis a teljes univerzumot lefedi. Szó lesz a játékokról, képregényekről, filmekről, a közösségről és a Tomb Raider popkulturális hatásairól is. Tele lesz korábban nem látott képekkel, betekinthetünk majd a meg nem jelent részekbe, illetve a Core Design és a Crystal Dynamics alkotóival (szinkronszínészek, zeneszerzők, modellek, rajzolók, dizájnerek és még sokan mások!) készült exkluzív interjúkat is olvashatunk majd benne - mindezt pedig 272 oldalon keresztül a Crystal Dynamics Vezető közösségi Menedzsere, Meagan Marie tollából.

A CD az idei E3-on felfedte a végleges borítót, továbbá megmutatott belőle néhány képet is, melyeket az alábbiakban tudtok megtekinteni. A könyv immáron előrendelhető az Amazonon, és várhatóan október 25-én jelenik meg. Ha előrendelésbe vennétek meg, akkor az eredeti 25 dolláros ár helyett 25% kedvezménnyel, azaz 18,75 dollárért tudjátok megvásárolni.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.