Megjelent a Baba Yaga DLC

| .

normal_babayagamegjelenes.jpg A mai napon megjelent a Rise of the Tomb Raider következő kiegészítője, mely a Baba Yaga: The Temple of the Witch nevet kapta. A történet egy szláv mítoszon alapszik, helyszíne pedig a Rémes Völgy, ami Szibéria eldugott fenyveseiben rejtőzik. Lara egy eltűnt ember nyomában jár, azonban ami a völgyben vár rá, az egy szörnyű rémálom, telis-tele számtalan hallucinációval. A kalandot egy ősi és mítikus gonosszal való leszámolás tetőzi be.

A kiegészítő kb. 3 óra hosszúságú. Kaptunk egy új sírt is, amiben számos nehéz feladvánnyal kell megmérkőznünk, ezen felül belekerült egy új íj és öltözet is, továbbá újfajta ellenségek tesznek meg mindent annak érdekében, hogy megállítsanak minket.

thumb_babayaga_1.png thumb_babayaga_2.png thumb_babayaga_3.png

A Season Pass-szal rendelkezők ingyen letölthetik a DLC-t, amit egyelőre csak az Xbox One és az Xbox360 tulajdonosoknak van lehetősége kipróbálni. Akik nem rendelkeznek Season Pass-al, de érdekli őket Lara új kalandja, akkor az Xbox webáruházán keresztül megvásárolhatják Xbox 360-ra és Xbox One-ra 1990 Ft-os áron. Azonban a PC-seknek sem kell már sokat várniuk, ugyanis röpke két nap múlva megjelenik a játék, az összes eddigi megvásárolható DLCk-el egyetemben.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.