Ünnepeljük meg együtt a Rise PC-s megjelenését!

| .

gamenight.jpg

Ahogy évértékelőnk végén írtuk, érdemes lesz minket követni, mert idén is rengeteg meglepetéssel fogunk szolgálni nektek. Végre elérkezett az idő, hogy nagy örömmel jelenthessük be: január 29-én (pénteken) a GameStar rendezvényének keretein belül megünnepelhetjük a Rise of the Tomb Raider PC-s megjelenését! A játékot két csúcskategóriás gépen lesz lehetőség kipróbálni, és megannyi értékes ajándékot nyerhettek majd egy izgalmas kvízjáték során. A belépés ingyenes, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz ellátogatni! A rendezvény további részleteiről, a helyszínről és az időpontról, a januári GameNight hivatalos Facebook oldalán tájékozódhattok.

A nyereményeket megnézhetitek itt.

Mi mindenképpen ott leszünk, úgyhogy kalandra fel, pénteken találkozunk!

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.