Öt új DLC csomag érkezett

| .

rottr_dlc3_small.png

Megérkezett a Rise of the Tomb Raider legújabb Season Pass-os DLC-je, az Ancient Vanguard pack. Ebbe beletartozik az Ancient Vanguard ruha, mely segítségével Lara élete gyorsabban regenerálódik, a Guiding Light nevü íj, illetve jár egy öt lapos kártyacsomag is, amiből kettő garantáltan ritka lap.

Megvásárolható itt (590 Ft).

Ezen felül megvásárolhatók lettek azok a ruhacsomagok is, amik korábban csak az előrendelőknek jártak, és érkezett egy teljesen új csomag is, melyekről a továbbiakban részletesebben is olvashattok.

rottr_dlc3_small.png Sparrowhawk (csak a Best Buy-nál lehetett hozzáférni)

Sparrowhawk ruha, ami a vadászatban segít + White Wood Recurve Bow Skin + 1 ritka Monster Hunter fóliás kártya, ami állatokkal szemben dupla sebzést ad, és a vadászatból származó nyersanyagokat megduplázza.

Megvásárolható itt (590 Ft).

rottr_dlc5_small.png

Apex Predator (csak az észak-amerikai GameStop üzeletekben volt kapható)

Apex Predator ruha, csökkenti az állatok által okozott sebzést + Venom Hand Cannon (fejleszthető) + 1 ritka Holy Fire kártya - a közelharcban megölt ellenfelek felgyulladnak és meggyújtják a közelben lévőket.

Megvásárolható itt (590 Ft).

 

rottr_dlc6_small.png

Hope's Bastion (az Amazonnál lehetett megszerezni)

Hope's Bastion ruha, ami az íjászatban ad nagy segítséget + Wreckoner Battle Axe Skin + Juggernaut fóliás kártya, mely limitált ideig extra védelmet ad Larának minden ölés után.

Megvásárolható itt (590 Ft).

 

rottr_dlc7_small.png

Tactical Survivor Pack

A Tactical Kit ruha segítségével Larának kevesebb nyersanyagába kerül minden speciális lőszer elkészítése, továbbá beletartozik még a Carbon Fiber Compound Bow Skin is, emellett pedig egy ritka Bow Master fóliás kártya is jár. A kártya segítségével elérhetővé válik az összes íjfejlesztés, pluszba megnöveli az nyilak sebzését és a ráközelítést is.

Megvásárolható itt (590 Ft).

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.