Játssz a Lara Croft GO-val Twitchen!

| .

Valami újdonság lóg a levegőben a Lara Croft GO-t illetően: ami biztosan érkezik majd egy új frissítés keretében, az egy klasszikus és egy Angel of Darkness öltözet. Ezeket már játék közben is meg lehet csodálni az épp folyamatban levő Twitch végigjátszásban, amit egy interaktív játékká alakítottak át. A videó alatti irányítás segítségével a nézők maguk vezethetik Larát és szavazhatnak is, hogy hősnőnk épp melyik ruhát öltse magára. A közös kaland végén kiderül, a továbbiakban mi vár ránk hamarosan a játékban. A kalandba bárki bármikor becsatlakozhat.

thumb_lcgo_aod.jpg thumb_lcgo_classic.jpg

Új öltözetekből a Lara Croft: Relic Run játékban sem volt hiány, egy új Hitman ruhán kívül az összes eddigi alapöltözetnek négy új alternatív változata is lett, így többek között már van egy színösszeállításban a TR3 Antarktikára igen erősen hajazó Bomber Pilot változat, és visszatért a Legendben látott angol zászlós Union Jack outfit is. Az egyetlen hátulütője a dolognak az, hogy mindegyik változatért több száz drágakőtől kell megválnunk.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.