Megérkezett az első DLC csomag

| .

Egy kisebb DLC csomaggal indít a Rise of the Tomb Raider, mely fő attrakciója egy új öltözet, a Siberian Ranger outfit. A ruha tulajdonsága az, hogy a különleges lövedékekre vonatkozóan megnöveli a lőszerkapacitást. A csomag magában foglal egy új "Accipiter Nox" kinézetet a félautomata pisztolyhoz, és egy garantáltan ritka lapot tartalmazó, további ritka lapokat nagyobb eséllyel dobó kártyacsomagot.

A DLC a Season Pass részét képezi, így aki rendelkezik vele vagy az Xbox One-os Deluxe Editionnel, nem kell külön megvennie. Megvásárolható itt, ár: 590 Ft

rottr_dlc1_small.jpg

Továbbá, ha szeretnél egy arany színű revolverre is szert tenni, játssz a Rise of the Tomb Raiderrel még most, ugyanis a fegyver november 30. után már nem lesz elérhető!

rattlesnake_small.jpg
(forrás: hivatalos Tomb Raider Blog)

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.