The Chalice 2 - Mysterium Revelatum Videó végigjátszás.

| .

A pályát készítette: Marcos Gustavo Mensa (Marcos)

Eljöttek a hideg idők, megérkezett Marcos boszorkány üldözése is. Egy újabb gyöngyszeme a "kicsit lehet másképpen Tomb Raider" játékfilozófiának. Marcos, a tőle megszokott stílusban, újabb boszorkányüldözésre hív bennünket. Főgonosz boszorkányunk újra elrabolja a Szent Kelyhet, melyet nekünk kell visszaszereznünk. Természetesen van élő segítője is, aki a templomi környezet ellenére, fegyverrel zaklat minket. Mi, mint a jó fiú, nem hoztunk fegyvert magunkkal, így puszta kézzel, s az angyalok segítségével küzdünk meg a gonoszokkal. A pályán bolyongva, kulcsokat, benzines kannákat, néhány fáklyát kell megtalálnunk. Továbbjutni legtöbbször nem egyszerű, de nem lehetetlen. Mindig akad némi instrukció. Életerőnket a Szent tömjénfüst mellett tölthetjük fel. Mihelyt visszahelyezzük az oltárra a kelyhet, találkozhatunk is az angyalokkal, melyek fel is ruháznak az Isteni erővel. Ezt kell is használnunk a gonosz boszi, és az azokat védő csontik ellen. Midőn a boszi eltűnik, a játék is véget ér.

A videó végigjátszást itt találod.

Kedvcsináló:

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.