Lara Croft and the Frozen Omen képregény

| .

Hamarosan egy új, ötrészes képregénysorozat érkezik Lara Croft and the Frozen Omen címmel. Ezúttal azonban nem az újragondolt, Yamatai borzalmait átélt Laráról szól majd, hanem a klasszikus, jóval tapasztaltabb hősnőnkről a Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris univerzumából. Az utóbbi játékban megismert Carter Bell-lel karöltve Lara versenyt fut az idővel - ősi ereklyéket igyekeznek fellelni, mielőtt azok rossz kezekbe kerülnének; egy szekta ugyanis pusztításra tervezi felhasználni őket.

Rajzolóként visszatér Randy Green, aki a Top Cow által kiadott Tomb Raider képregénysorozat borítóin is dolgozott, írója pedig nem más, mint az e téren igen tapasztalt Corinna Bechko. A borítóképet Jean-Sébastien Rossbach készítette, a képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Az első rész október 7-én jelenik meg a boltokban és a Dark Horse digitális áruházában.

Részletek: Polygon

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.