YzaaA
Core Lara vs. Crystal Lara
Nos azt vettem észre hogy az oldalon sokan azt mondjátok hogy szivesen visszavárnátok a Core Desing-et mint TR-készítöket, mert azt mondjátok hogy ök sokkal jobban csinálják meg a játékot mint a Crystal Dinamics.
Evel kapcsolatosan nyitottam egy blogot, hogy lássuk tényleg igaz-e amit eggyesek mondanak a Core-ról.
Én onnan kezdeném hogy ezek a klasszikusok is sok pénzt hozhattak AKKORIBAN.Tegyük fel most hogy csinálják a TR4-et és ha azt vesszük mindenki arra számit hogy most milyen rossz lessz hogy semmi sikere nem lessz meg ilyenek akkor mi lenne?Ez most kb olyan szituácio lenne mint most a TR9-nél.Nem tudjuk hogy mi lessz belölle,hogy milyen lessz a játékmenete, lehet hogy jobb lesz a TRU-nál is vagy még rosszabb ki tudja?Csakis az aki a játékot késziti és az nem más mint a Crystal.Úgy kell mondjam hogy mi bíztuk a Core-ban meg is adták amit szerettünk volna, de most a Crystal-ban kell bíznunk!Merthát ök is csak azt szeretnék elérni hogy a játékos eggyütt érezzen Lara-val hogy úgy érezze mintha ott lenne ö is a játékban.Arra törekednek hogy a játéksorozatot életben tartsák, hogy mindenki számára jo játékot nyújthasson új kalandokkal STB.Nekem személyem szerint a TRU is tetszett a bugokat leszámítva.
Sokan ostromolják a Crystal-t pedig nem ök a hibásak nagyrészt hogy a játék nem lett tökéletes.Az idö is belezavart lehet ezért nem tudták letesztelni a TRU-t.És nem csak abban van bug hanem az egész TR-ben.A Core is sokat dolgozott hogy minél jobb játékot nyujthasson nekünk de most a Crystal-on van a sor hogy bbebizonyítsa hogy ök sem ojan F*****jek mint ahogy sokan mások mondják.
Szóval HAJRÁ CRYSTAL NE HAGYD MAGAD CORE!!!!!!!