YzaaA
A legjobb filmek
Nos akkor én is kezzek írni egy blogot ne maradjak ki a buliból
nos elsö én szerintem az eggyik legjobb film a filmtörténetben az a Lara Croft Tomb Raider
nagyon látványos,akciodús és szerintem mindenki itt ugyanezt gongolja.
A második nagy kedvencem az nem más mint a
Kaptár
nem is tudom mit mondjak rolla egyszerüen fantasztikus szeretem az akció filmeket na meg a horrort és rátaláltam erre egyszerüen imádom ezt a filmsorozatot^^
És hát a táncfilmeket is tisztelem mert egyszerüen imádom ahogyan táncolnak és ez a film nem más mint a Step Up
látványos koreográfiák ámulók és bámolok amikor nézem,ahogy profin táncolnak szinte eggyéválnak a zenével.
Na meg hát az autosfilmek sem maradhatnak innen ki
Most jön a leges legkedvencem az autosfilmek közül az nem más mint aTolvajtempó
egyszerüen imádom a kocsik álomszépek na meg az izgalom sem marad ki.egyszerüen imádom ahogyan a kocsikat ellopják mindössze 1 éjszaka alatt 50-kocsit.Hihetetlenül gyönyörüek az autok nagyon szeretem nézni minden álmom az lenne ha 1 ojan kocsiban ülhetnék egyszerüen gyönyörüek!!!
na meg a Halálos iramban
abban is van izgalom de tövig!!!^^
és a Teljes gázzal
gyönyörü feltuningolt kocsik csak ugy süvittenek a szélben nagyon imádom a kocsikat meg a mocikat<3nagyon érdekfeszítö és csodálatos.
Na meg a parodiákrol ne is beszéljünk.XD
ABolond szél fújés az 50 elsö randia legeslegjobb!!!!^^<3nagyon sokat lehet rajta kacagni mindig lefáradok rajtaXDA szereplök ojan bolondok na meg a Bazi nagy filmmeg avámpiros filmna az aztán agyfárasztó filmXD.komolyan annyi marhaságot csinálnak egyszerüen röhejes